maanantai 13. tammikuuta 2014

Uuden kodin juhlintaa viikonlopun täydeltä

Tuparit ja mahtavat ystävät koolla. Elikkäs ennen Berliinin kuvia olisi vielä vuorossa viikonlopun ohjelma. Perjantai sujui kaupassa käynnin lisäksi, täysin sohvalla loikoillen. Lauantaina olikin sitten kustsuttu ystävät juhlimaan meidän uutta kotia ja tietenkin mun synttäreitä. Melkeinpä kaikki pyydetyt pääsivät paikalle ja ilta sai alkaa. Meillä oli tarjoiluna tonnikalasalaattia, patonkia ja niiden lisäksi sipsiä. Booli oli tietenkin myös valmistettu ja kurkusta alashan se koko booli menikin. Mahtava ilta alkoi syömällä ja juomalla, jonka jälkeen oli putous katsomon vuoro. Oli kyllä huikeita hahmoja, jokaisella meillä oli se oma suosikki. En vielä viitsi omaa suosikkia paljastaa, koska voi olla et se vaihtuu vielä ensi lähetyksessä. Putouksen jälkeen juomat vain vähenivät ja porukka nautti. Ennen baariin lähtöä oli vielä vuorossa Alias. Me melkein mun parin kans voitettiin, eikä se kyllä kauas jäänytkään. Pelimme vain huononi loppua kohden, taisi olla viinillä osuutta asiaan. Tyttöjen kanssa suunnattiin Night Live:en tanssimaan ja toivomaan vanhoja biisejä. Muut taisivatkin suunnata Ale Baariin. Meillä oli tosi hauskaa, ilta meni nopeasti ja mahtavaa et kaikki näytti viihtyvän. Loppujen lopuksi oltiin tanssittu noin. 2-3 tuntia ja jalat alkoivat koroissa väsyä. Ennen kolmea startattiin saattamaan Riina taksille ja minä,Piia ja Jarno jatkettiin yöpalalle subiin. Oi kuinka mahtavaa oli vain kävellä kotiin, kun oli niin lyhyt matka. Eikä taksiakaan tarttettu, vaikka tuokin matka oli tuska korkkareilla. Kotiin päästyä sänky kutsui melkein heti unille. Aamulla olikin sitten siivoominen käynnissä.
Asuksi valikoitui:
Paita: Vero Moda Hame: Seppälä Laukku: Zara Kengät: Kirpputori
Riinani <3
Viimein aamulla onnistuin nousemaan joskus 12.00 pintaan ja oli alettava heti hieman siivoilemaan, jotta kehtaa sukulaisten tulla. Yllättävää sotkua oli todella vähän, siivottiin me tyttöjen kanssa kyl hieman illalla/yöllä. Pullojen vienti oli vielä edessä ja kyllähän niitä olikin taas kertynyt noin 10-15 ihmiseltä. Lopulta sukulaiset tulivat pienissä joukoissa. Kahvia ja kakkua oli saatavilla, vaikka en itse leiponut. Kiitos siis "anopille" leivonnaisista, sekä ystävällemme joka toi edellisenä iltana vielä piirakkaa ja pullaa. Saatiin ihania lahjoja niin ystäviltä kuin sukulaisiltakin. Tuli mm. kukkia, hurrikaani kynttilälle, fiscarsin aterimet, iittalan viinilaseja, lyhtyä, suolaa, pentikkiin lahjakortti, kenkälusikkaa+ paljon muuta. Siinähän se viikonloppu meni taas touhutessa, vaikka siltä ei taas tuntunut. Miten ne aina menee noin nopiaa ohi ja täytyi tänään taas palata töihin. 
Lahja tulppaanit ja ihastuttavat sisustustikkaat taustalla.
Tämä aamu oli kyllä pahin aamu ikinä, ulkona -14 astetta ja maanantai. Pääsin sängystä ylös vasta lähempänä kahdeksaa, onneksi mamma pelasti mut kylmältä ja haki töihin lämpöisellä autolla. Mun autokin sai viimein uudet talvirenkaat alle tänään töiden jälkeen, nyt varmaan pysyy tielläkin. Olisi vielä ohjelmassa tänään katsoa leffa ja tehdä ehkäpä ensimmäinen Berliini postaus valmiiksi. Huomenna taas töihin ja onkin luvattu tänne etelään -20 astetta. Mä en pidä pakkasesta ja lumikin olisi saanut tulla jouluksi. Nyt saisi alkaa kevät ja sää mennä kohta jo kohti kesää. Odotan niin mekko kelejä, kamala kaipuu kesään. Mulla olis onneksi loma jo ensi kuun lopulla, jos vaikka jonkun kaupunkiloman varaisi. No saas nähdä onnistuuko?  Mukavaa viikon alkua, mulla onkin keskiviikkona kampaaja(Sonjaan voi aina luottaa). Odotan sitä kun kuuta nousevaa, saan hieman tummemman tukan tai ainakin juurikasvun pois. Just saatiin syötyä ja hain myös jälkkäri munkit Laurellilta oli niin hyvää. Ensi viikolla alkaakin sitten taas kuntoilu.  Mul olis myös tarkoituksena ehtiä jossakin vaiheessa väsäämään uusi banneri, alkaa olemaan hieman kesäinen. 

Mardy <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti