torstai 3. lokakuuta 2013

Elämää lasipallossa

Viikkoon kuuluu oikeasti hyvää, sekä töihin että kotiin. Tuolitanssi ja kuntoilu ovat myös piristäneet jokaista päivää omalla tavallaan. Välillä vaan tuntuu että elän lasipallon sisällä, joka vain pyörii eteenpäin niin nopeasti ettei edes huomaa. Tuntuu oudolta että olemme jo näin pitkällä vuotta. Vuosi ja kesä ovat liitäneet vain ohi. Vuoteen on itseni kohdalla lähinnä kuulunut vain hyvää, mutta on kurja seurata vierestää jos toisella ei kaikki mene "suunnitelmien" mukaan. Itsekin vain tulee masentuneelle mielelle, kun ajattelee ja välittää toisesta niin paljon. Tällä viikolla on kulunut todella paljon aikaa töissä, koska työtä olisi jopa enemmän kuin ehdin tehdä. Mitä sitä turhaan stressaa, kaikki sujuu kun on sujuakseen. Uskon lausahdukseen, että kaikki järjestyy aina. Huonoimmallakin hetkellä tuo sanonta antaa voimaa ja energiaa jokaiseen päivään. Jaksamiseni on ollut taas huipussa ja on mukava mennä joka päivä töihin, sekä tulla kotiin. Välillä elämä ei vain mene niin kuin on suunnitellut, mutta uskon tämän aina kääntyvän hyväksi jokaisen kohdalla joka näin kokee.Olen sanonut etten käsittele syvällisesti elämää, mutta välillä tälläisiäkin postauksia.

Eilinen asuni oli naisellinen, tyttömäinen, mukava ja mieleeni.
Ostin hameen käydessäni Joensuussa kesällä, sen jälkeen se on ollut kovassa käytössä, mutta töihhin en ole sitä jostakin syystä saanut puettua ennen tätä päivää.
Eilisen asua siis vielä esitellen takin kanssa ja ilman takkia:
Laukku: Nahkaa Zara
Takki: Zara
Huivi: Seppälä
Jakku: Reserved
Paita: Benetton
Hame: H&M
Sukkahousut: Vero Moda
Kengät: Converse
Kohti viikonloppua mukavin mielin.
Marika<3

6 kommenttia:

 1. Vastaukset
  1. Olen valtiolla PALKEISSA, tällä hetkellä olen titteliltäni Palkkapalvelusihteeri, mutta hoidan sellaista projektityötä. Olen siis merkonomi :D sori kun vastaaminen kesti

   Poista
  2. Aa joo :) Joo tiiänkin, että oot ollu merkolla. Ja ei mitään haittaa :)!

   Poista
  3. Jooh.. nyt täällä aijon ens vuonna hakee työn ohessa Tradenomiksi :) Katsotaan miten käy

   Poista
 2. Todella kiva asukokonaisuus,eritoten tykkään takistasi. :)

  VastaaPoista