torstai 24. lokakuuta 2013

Vaatehankintoja

Elikkäs pääsin vauhtiin.. vaikka tarkoitus olikin pitää ostolakkoa. Olen tehnyt huippu hankintoja viime viikkoina. Olen hamstrannut niin neuleita kuin housujakin joka lähtöön. Vaatekaappi alkaa taas täyttyä ja vielä olisi hankintojakin tehtävä. Ajattelinkin näin tekstin saattelemana esitellä teille uusimmat hankintani kuvien kera. Ensimmäisenä esittelen teille neuleet joihin itse pukeutua joka päivä. Ei tekisi mieli pistää päälle mitään muuta aamuisin, kun joku neule. Onhan se toisaalta hyvä juttu, mutta pitäisi pystyä olemaan monipuolinen. Puuvilla neuleet ovat ihania, mutta kyllä pehmoisetkin neuleet valloittavat sydämeni. 
Ensimmäisessä kuvassa oleva musta neule löytyi edullisesti Vero modasta ja tuolle jäi hintaa noin 12€. Valkoinen sekä harmaa neule tarttui mukaan Cubukselta tarjouksesta 2kpl:tta 17,90€ hintaan. Nämä kaikki neuleet on olleet jo kovassa käytössä, sekä käytännöllisyys on todettu.  


Seuraavat neuleet ovat molemmat kotoisin alennusmyynneistä. Molemmat neuleet ovat myös Vilan neuleita. Vasemmanpuoleiselle neuleelle hintaa jäi 8€ ja toiselle 16€. Mielestäni olen tehnyt hyviä ja edullisia löytöjä.


Olen löytänyt myös mahtavia housuja. Kahdet mustat tekonahkaiset ovat kuitenkin täysin erilaisia. Toiset on höystetty korkealla vyötäröllä ja tiukkuudella, mutta toiset taas hieman löysemmät takataskuilla varustetut housut. Kuvioidut housut ovat myös saaneet osakseen huomiotani ja viimeinen uskaltauduin itsekin ne ostaa. Ensin H&M:n nettikaupasta tarttui tilaukseen mukaan kuvioidut housut joissa on kukkia, mutta malli osoittautui niin hyväksi niin rohkaistuin ostamaan myös tähtihousut Hämeenlinnan H&M:stä. Mitä mieltä olette kuvioiduista housuista? 

Vasemmanpuoleiset housut: Seppälä 29,95€
Tähtihousut: H&M 14,95€
Tekonahkaiset housut: H&M 29,95€
Kukkahousut: H&M 14,95€

Viimeisenä muttei vähäisempänä löysin membersiltä huippu tarjouksesta urheiluliivit, joita on kehuttu jokaisessa blogissa. Itse joudun kanssa sanomaan ettei parempia voi olla. Tukevat ja mukavat päällä, kokeilin oikean koon I Love Me messuilla. Koko on mielestäni pienempi koon verran, kuin normaalit rintaliivini. Elikkäs kyseessä on Shock Absorber merkkiset urheiluliivit ja voin niitä todellakin suositella kelle tahansa, joka haluaa rinnoille vain parasta :D Liivien ovh lähenee 80 euroa, mutta minulle nämä maksoivat alle 40€ postikuluineen. Pinkit olisivat olleet vielä paremmat, mutta kyllä mä kestän et noi on mustat. En ole ennen sovittanut noin tukevia urheiluliivejä. Olen kyllä kaikin puolin tehnyt hyviä ja edullisia löytöjä, vaikka pikkujouluihin kokeiluun tilatut mekot olivatkin huonoja. Ne on palautettu ja nyt ruvetaan hakemaan jotain todella mageeta mekkoa.

Näiden sanojen saattelemana, jatkan mekon etsintää.
Kuulumisia voisin kirjoitella teille huomenna.
<3:llä Marika

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti