lauantai 24. elokuuta 2013

Minä ja minun elämäni

Otsikko ei voisi paremmin kertoa mistä tässä postauksessa on kyse. Ajattelin hieman valaista itsestäni joitakin seikkoja, jotta Blogin lukeminen tuntuisi tuntemattomistakin hieman läheisemmältä.

Olen todellakin siis 20 vuotias. Olen seurustellut avopuolisoni kanssa 5 vuotta ja muutoman vuoden olemme kerinneet jo saman katonallakin asustaa. Koiramme Pontso on ollut meillä noin puolitoista vuotta ja se on mulle enemmän kuin rakas. Pidän sitä aivan vauvana ja pienestä pitäen se on kyläillyt kanssamme niin sukulaisilla, kuin ystävilläkin. Tänä vuonna on tapahtunut paljon muutoksia työrintamalla, mutta jokainen muutos on ollut kokemisen arvoinen. Olen ammatiltani siis merkonomi, ja aloitan juuri uudet työt 2.9.2013 sellaisessa Projekti hommassa. Työni tulee sisältämään myös matkustamista, joka vaikuttaa kiintoisalta vaihtelulta omasta työnurkkauksesta. Tietysti järjestelyitä kaipaa koiran hoito ja lenkitykset. Uskoisin myös että Pontso on ihmeissään kun mamma ei olekaan ihan aina kotona. Reissasin tuossa muutama viikonloppu sitten Lappeenrantaan yhden parhaimman ystävistäni luokse. Silloinkin Pontsolla oli minua jo ikävä sillä oli etsinyt minua kaikkialta. 

Viimeinen kuva asuntomessuilta
Mekko: Tallinnasta kauppaa en muista
Laukku: Louis Vuitton
Kello: Tommy Hilfiger
Aurinkolasit: H&M

Kiinnostuksen aiheeni ovat tietenkin muoti ja vaatteet. Shoppailen niin nettikaupoissa, kaupoissa, sekä huuto.netissä. Sisustus tuotteet ovat minulle myös pakkomielle. Kenkiä ja laukkuja on minulla enemmän kuin laki sallii. Vaatteitakin kaappiin on jo jonkin verran kertynyt. Juuri vein monta ikea kassillista vaatteita kirpparille Hämeenlinnaan, kannattaa käydä kurkkaamassa jos siihen on mahdollisuus Wanajan löytö ja kirppis kantolassa.  Blogissani näkyy varmasti aina uusimmat ostokseni. Minä olen myös sellainen, että kaikki olisi saatava ja nyt ja heti. Usein rahaa tuleekin lainattua säästöistäni, jos jonkun täydellisen ostettavan löydän. 

Elämäni on ollut viime aikoina vain onnistumisia ja hyviä asioita. Olen todella onnellinen tämän hetken elämän tilanteestani. Huonojakin aikoja tietysti vuodesta ja elämästä on löytynyt, joten täytyy nauttia täysillä tästä hetkestä. Mikä parasta läheisiä ja parhaimpia ystäviä on lähelläni. Minulla ei nuorempana ole juuri ollut paljoa ystäviä ja tällä hetkellä tilanne on siis aivan toinen. Yksi parhaimmista ystävistä lähtee ulkomaille kuukausiksi ja toivonkin, että tämän blogin avulla hän kuulee elämästäni ja näkee uusimmat hankintani. Vuoden lopulle on myös muutomia suuria suunnitelmia, joista kerron myöhemmin syksyllä, kun asialle saadaan enemmän varmuutta jos saadaan. Laitoin muutamia kuvia kesän varrelta. Yritän saada kuvista myös paremman kokoisia kunhan vain opin.

Toivottavasti avasin hieman silmiänne, kun kerroin itsestäni ja elämästäni. 
Mukavia lukuhetkiä ja viikonlopun jatkoa!   

Marika :) 

8 kommenttia:

 1. Heippa! Säkin oot aloittanu blogin kirjottamisen, jään ehdottomasti seurailemaan :) Tuttujen blogeja on aina kiva lukee!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heips! Löysin blogisi kanssa juuri, ja olen seuraillut ahkerasti. Kiva kuulla, että joku tätä lukee :)

   Poista
 2. Hei kiva että pistit blogin pystyyn! :) <3 Täällä ilmoittautuu yksi vakkarilukija !

  VastaaPoista
 3. Mäkin kirjotan mun vaihdosta yhdessä muitten meijän koulun vaihtareittenkaa et voit sielt sit lukee kuulumisii! <3

  VastaaPoista