sunnuntai 25. elokuuta 2013

Kesän viimeisiä juhlia viedään...

Kesä alkaa olemaan pian ohi, totuushan se vain on. Juhlia on tänä kesänä ollut tiuhaan tahtiin ja monenlaista. Viimeisimpiä kesän juhlia mukavassa säässä vietettiin tänä viikonloppuna, joista kerron myöhemmin toisessa postauksessa lisää. Kesässä ehkäpä parasta ovat silti juhlat ja mukavan lämpöiset säät. Joka Kevät minulle tulee hinku selailla nettikauppoja ja katsoa mekkoja. Mietin yleensä kevään tullen, että kuinkas monet juhlat ovat tiedossa, elikkäs montako mekkoa tarvitsen. :) Eihän samaa mekkoa voi tietenkään käyttää kaikissa juhlissa ja minulla ja avopuolisolla pitää olla yhteen sointuvat asut. Tietenkin yllätys juhlien tullen sama mekko menee yhtä hyvin. Myönnän ostaneeni tänä keväänä taas "muutaman" mekon. Moni mekoista on kuitenkin myös käytössä arkena, mutta pari mekkoa odottaa kaapissa jos ne tulisi puettua uudestaan johonkin juhliin. Ensi viikolla meillä on sukulaisen syntymäpäivät ja tarkoituksena olisi kumminkin pukea sama mekko mikä oli alku kesästä jo yhdissä rippijuhlissa, mekon väri miellyttää minua ja muistuttaa menneestä kesästä. Kyseisestä mekosta minulla ei taida kuvaa olla, mutta kyseessä on sellainen vaaleankeltainen juhlava mekko, jonka taisin tilata Membersistä jo helmikuussa aivan pilkkahintaan. Yritän ensi viikonloppuna muistaa mekosta ottaa kuvan ja saada sen tänne blogiin asti.

Muista löytämistäni mekoista melkeinpä kuvaa löytyykin. Ajattelin tähän postaukseen liittääkin kuvia tämän kevään ja kesän mekko ostoksista.

Ensimmäinen mekko valikoitui mukaan Tallinnasta. Olimme keväällä avopuolisoni kanssa Tallinnassa, oikeastaan shoppailemassa ja nauttimassa. Ilman Tallinnassa olivat aikas kauniit, vaikka taisipahan siellä hieman sadellakin. Viivyimme Tallinnassa vai yhden yön, mutta aika riitti mukavasti minilomaan. Ensimmäinen päivä meni etsiessä täydellisiä ballerinoja. Ballerinoiksi valikoitui lopulta Ted Bakerin Jooley ballerinat vaaleanpunaisina, muutakin tietenkin mukaan tarttui.  Seuraavana päivänä päätimme käydä vielä yhdessä kaupassa jos joku kiva mekko löytyisi, mieluiten vaaleanpunainen tai pinkki joka sattuu olemaan muuten lempivärini. Sen tulette kyllä ajan myötä huomaamaan yhä enemmän. Itse en oikein sovittamista mekoista pitänyt, mutta avopuolisoni sanoi että tuo on hyvä. No olihan se pikkumusta mekko silloin ostettava. Alkukesästä mekkoa en juuri käyttänyt, mutta loppukesästä päällä ei juuri muuta olekaan nähty, koska itsekin mekkoon lopulta ihastuin. Pikkumustaa mekkoa joka sopisi niin arkeen kuin juhlaan ei oikeastaan kaapistani olekaan löytynyt, lukuun ottamatta aikoinaan mummoni hautajaisiin valikoitunutta mustaa tiukkaa mekkoa. 

Laukku: Ted Baker
Mekko: Hipster
Kengät: Ted Baker
Seuraava mekko valikoitui Vero Modasta ihan heräte ostoksena, kesäkuun puolivälissä. Olimme ideaparkissa nopeasti piipahtamassa ja löysin toisen mustan mekon, joka on hitusen juhlallisempi. Mekossa minua viehätti eniten helma joka on takaa pidempi, samantyylinen mekko löytyi päältäni myös viime vuonna valmistumis juhlissa, mutta vaaleanpunaisena. Voisin vaikkasta joskus postata viime vuoden juhlista ja kertoa upeasta tilasta missä ne pidimme. Miltäs kuulostaa? Palatakseni  tähän kertomaani mustaan mekkoon.  Mekko valikoitui siis aivan sattumalta 15 minuutin kauppakierroksen ja sovituksen jälkeen. Ehkäpä hieman epäröiden, onko tämä oikea asu avopuolison siskon  rippijuhliin. Lopulta mekko toimi juhlissa nätisti Biancosta alesta ostamieni korkokenkien kanssa. Kaiken lisäksi mekko oli mukava päällä, eikä tarvinnut varoa sotkemista. Tänä kesänä nuo mustat mekot ovat vetäneet puoleensa. Uskon syyn piilevän siinä, että kaapista löytyy vain värikkäitä epäkäytännöllisiä mekkoja, joita ei arjessa voi pitää. Nämä molemmat mekot sopivat kuitenkin mielestäni erilaisiin asuteisiin yhdistettynä niin arkeen kuin juhlaan. Koruinani melkeinpä jokaisessa kuvassa toimivat monikäyttöiset Energetix Wellnessin korut, joista voisin tänne myös joskus kertoa lisää.

Mekko: Vero Moda
Kengät: Bianco
Korut: Energetix Wellness


Juuri kirjoittaessani  muistin, että H&M: stä löysin myös kesällä kivan trikoomekon printtikuviolla, jonka myöhemmin päätin ostaa myös mustana. Harmiksenne mekoista ei ole päälläni kuvaa.  Nyt jos niistä kuvat henkarissa nappaisin niin, eivät näyttäisi miltään.  Joten eiköhän ne joskus päivän asukuvissa päälle valikoidu.

Kuitenkin yhden mekon haluan teille vielä postauksessani esitellä. Tämä mekko on sellainen jota en ikinä kuvitellut ostavani, nimittäin maksimekko. Kuvista varmaan olette huomanneet, että olen todella lyhyt. Näin ollen kaikki sovittamani maksimekot ovat olleet noin 30cm liian pitkiä, eikä lyhennys juuri mielestäni ole kannattanut. pari viikkoa sitten eksyin lappeenrannassa H&M, josta löysin vain noin 3cm liian pitkän mekon. Tuo pituus ei siis haitannut yhtään, ja näin ollen mekosta on jo parin viikon sisällä tullut lemppari mekko. Mekko valikoitui myös päälleni viime viikonloppuna äitini 40 vuotis juhliin. Kylmän illan tullen puin mekon alle ohuet mustat legginssit, eikä sitä kukaan huomannut ja minä pysyin lämpimänä.

Mekko: H&M
Huivi: Guess


Kuvassa huivi hieman peittää mekon yläosaa, joka on siis harmaata trikoota toppi mallinen. Kyseinen huivi kuvassa huusi nimeäni värinsä ja -30 % alennuksen vuoksi, Lappeenrannan Guess liikkeessä. Mietin kyllä ostostani yhden kaupan verran, mutta palasin takaisin. Nyt kyllä olen enemmän kuin tyytyväinen ostokseeni. Mukavaa alkavaa viikkoa, itse lomailen ennen uusia haasteita vielä ensi viikon.

Marika <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti