tiistai 27. elokuuta 2013

Joka tytön rakkaus?

Tämäkin päivä lähti ajoissa käyntiin, koska putkimiehet kävivät taas.
Varauduin ja heräsin ajoissa, luojan kiitos. Ei olisi kovin mieluisaa herätä kun putkimies seisoo ovella. Odotetuin päivä on taas tänään. Ystäväni Lappeenrannasta saapui, sekä tuolitanssi piristää mieltä ja kuntoa illalla. Työmatkan vuoksi, kun ensi viikolla tanssi jää väliin.
Asukuva eiliseltä:
Mekko: H&M
Neule: Robin hills
Kengät: Ted Baker
Laukku: Mulberry
Rakkaat Ted Bakerin Ballerinat. Samaa mallia minulta löytyy myös
vaaleanpunaisena. Ballerinat ovat olleet tänä kesänä ihan ykköset.
Muutenkin kengät ovat kuin suunniteltu suomen kesään, eivät mene pilalle
vaikka sataisi. Varpaatkaan eivät pääse kastumaan,
koska ballerinat ovat kumimaista ainetta.

Nyt siis asiaan... Joka tytön rakkaus ainakin uskoakseni ovat kengät? Tai no jos ei muiden niin minun. Tämä uskomus vaan on hyvä tekosyy kenkien ostoon. Olin tänään entisen työkaverini/ hyvän ystäväni kanssa kaupoilla Hämeenlinnassa. Kiertelimme kauppoja olin päättänyt, etten nyt tarvitse mitään kaappiini. Tässäpä ehkä piilee syy myös siihen miksi kirjoitan blogia, rakastan muotia ja shoppailua yli kaiken. Kun löytyy jotakin kivaa se on pakko saada. Kuitenkin alkuun näytti hyvältä eikä mitään löytynyt, mutta sitten... Kävelimme Sokoksen ohitse ja huomasimme alennusmyynnit, niitä ei voi ikinä laskea ohi silmien, ainakaan minun tapauksessani. Marsimme kauppaan ja bongasin heti ihanan laukun, joka ei tarttunutkaan lopulta matkaan. Pääsin kenkäosastolle laukun kanssa, mutta siihen se sitten jäi. Rupesin sovittelemaan kahtia ehkäpä kolmia kenkiä. Nyt tulikin valinnan vaikeus, en minä mitään tarvitse. Sitten muistui mieleen, että olin heinäkuussa saanut työkavereiltani lahjakortin S-ryhmän kauppoihin. Ehkä tarvitsen sittenkin syksyksi kengät, ja niin kahdet popot tarttuivat mukaan. Olivat kyllä edullisia ostoksia. Jos kukaan uskaltaa arvata aion nyt kengät teille esitellä, koska olen niin mielissäni hankinnoistani. 

Mutta ennen kuin esittelen uusimmat tulokkaani.
 Satuimme lähteä äipän kanssa ostamaan verkatehtaalle Cheekin konserttiin liput, aivan kaksin. Olemme molemmat jonkunmoisia faneja ja näin ollen idea oli mitä mahtavin äiti-tytär sunnuntaille. Saman viikonloppuna olisi myös I love me messut Helsingissä, jossa pyrimme taas käydä poikkeamassa. Lippujen hankinnan jälkeen kävimme kirppiksellä, ja arvatkaapa mitä? Löysin taas kengät, kolmet kengät yhteen päivään. Parhainta tässä oli niiden edullinen hinta, sekä minulle vielä edullisempi ostos, koska äippä maksoi ne. Minulle on myös tulossa postissa valkoiset Converset jää nähtäväksi jäävätkö kotiin, vai pistänkö palautukseen uusien hankintojeni myötä.

Täydelliset Vagabondit
Näitä olen todella ihastellut, joka syksy. Hinta on kumminkin ratkaissut, etten ole kenkiä ostanut. Minä rakastan kyllä kaiken mallisia kenkiä, mutta mustat nahkaiset kiilakorot, ovat olleet hankinnassa pitkään. Kuitenkaan tästä kyseistä hinta laatusuhteesta johtuen, sopivia ei ole löytynyt. Sitten eteen tuleekin kengät jollaisia olet etsinyt, ja vielä alennuksessa. Eihän siinä tilanteessa enää pysty estelemään itseään. Kengissä ei ollut mitään huonoa hinta noin 60€, kengät olivat nahkaa ja kiilakorolliset. Niin nämä kengät pääsivät osaksi kenkäkokoelmaani. Ovh:ta kengillä oli 110€.
 
Kenkieni koko on noin 36-37, aina tämä koko
tuppaa olemaan lopussa. Varsinkin alennusmyynneissä-
Etsimäni tennarit
Olen pitkään hakenut myös mustia tennareita, jotka olisivat sirot. Nämä kyseiset kengät ovat ehkäpä olleet harkinnassa, jo yläasteelta asti. Kuitenkin näistäkin kengistä se 40-49€ on ollut minusta aivan liikaa. Odotus siis palkittiin ja kengille jäi hintaa vain noin 25€. Nämä tennarit eivät näytä isoilta jaloissani. Tennarit ovat myös laadukkaammat kuin H&M:n mustat tennarit, jotka joutavatkin seuraavaksi roskiin. Tennarit sopivatkin niin jakkuihin, mekkoihin, farkkuihin ja laukkuihini, siis melkeinpä jokaiseen asuuni. Uskon tennareiden olevan syksyn tullen viimeistään kovassa käytössä, vaikkakin edellä esittelemäni kengät ovat monikäyttöiset. 


Upeat talviset kiilakorot
Mitä muuta tulisi mieleen pukea 20 asteen pakkasella, kuin UGG:it. No nämä, ihanan ruskeat kiilakorot karvavuorella. Vuori tuntuisi olevan jotakin lampaan karvaa ja kengät itsessään nahkaa. Voitteko kuvitella, että näillä on kävelty pari kertaa ja hintaa oli 4€. Tällaiset löydöt tuntuvat aivan mahtavilta. Minulla on muutama ruskea laukku ja tarkoituksena syksyn tullen olisi hankkia ruskea Longchamp Le Pliage pitkillä hihnoilla kokoa S. Voin niin kuvitella itseni tepastelemassa näillä lumihangessa töihin Longchampin laukku olalla tai rakas Louis Vuitton. Hieman talvea kuitenkin odotellen.

 Näin olen esitellyt uusimmat tulokkaani. Toivottavasti tekin olette tehneet hyviä löytöjä syksyyn.

Marika <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti