keskiviikko 16. lokakuuta 2013

Tampere live 2013

Elikkäs vietimme lauantaina Jarnon synttäreitä näin etukäteen, vaikka tosiasiassa ne on vasta parin viikon päästä. Kävimme ensin päivällä mun mummulla ja papalla syömässä ja siitä sitten koira hoitoon "anopille", joka oli tehnyt hyviä sämpylöitä. Mahat täynnä lähdettiin siis kohti Tamperetta. Tampere live järjestettiin uudella Tähti Areenalla Tampereella ja puitteet olivat hienot. Kyseinen konsertti oli ensimmäinen Tähti Areenalla ja näin ollen Tähti Areenan avaus. Kaikki järjestelyt toimi todella hyvin, eikä joutunut juuri mihinkään jonottamaan 5min kauemmin. Pääesiintyjänä oli PMMP, joka oli muuten niin mahtava ja soitti 1h 45min. Toisaalta PMMP ei varmaan ole ikinä huono. Tämä oli toinen kerta kun sen näin ja en kyllä pettynyt. Muina artisteina paikalla oli Cheek ja Anna Puu, molemmat olivat ihan hyviä. Cheek on mielestäni hyvä, mutta tuo keikka oli hieman pettymys. Tuntuu, että aina vain samanlainen ei muutu mihkään. 
Kumminkin kaikin puolin ilta oli mahtava ja seura mitä parhain. Taisi kello olla 1.30 yöllä kun päästiin lähteen kohti kotia. Olimme lopulta kotona siinä puol kolmen aikaa, ehkä hieman aikaisemmin. Pontso oli Jarnon äidillä hoidossa, joten pääsi suoraan nukkumaan... Matkalla kotiin pysähdyttiin Toijalan ABC:lle ja sieltä matkaan tarttu pari juustohampparii ja muumilimua. Ai että muumilimu oli pitkästä aikaa hyvää. Areenalla juotiin vain yhdet lasilliset, sekä vissy puoliksi. Niin alkoi olemaan jo hieman jano ja nälkä kotimatkalla. Onnistunut reissu siis takana ja meillä molemmilla oli hauskaa, eikö se olekin pääasia? <3 

Siinä kuvia esiintyjistä, alin vasemmanpuoleinen kuva on kun PMMP lopetti keikkansa.
Mahtavan näköinen taivas, kun ajeltiin Tamperetta kohti noin 19.00 aikoihin.
Siinä ollaan kullan kanssa, ei meinattu mahtua samaan kuvaan kun Jarno on niin pitkä. <3
Pahoitteluni postauksen viivästymisestä. Päätin olla stressaamatta et täytyy kirjoittaa joten tällä viikolla kirjoittelen kun siltä tuntuu.. Olo on ollut väsynyt ja muutenkin hieman mieli alhaalla. Kaikki silti hyvin ja mahtava viikonloppu takana ja uusi edessä. Ajattelin vain, että kirjoitan tällä viikolla silloin kun oikeasti aika riittää. Cheek postausta viime sunnuntailta tulossa vielä myöhemmin. Kiva jos jaksatte odottaa.. :)

Marika<3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti