tiistai 8. lokakuuta 2013

Energiaa koruista

Energiaa koruista, kuulostaa minusta mahtavalta ja niin se onkin.
Innostuin aiheesta viime vuonna I Love Me messuilla. Siellä oli Energetix Wellnessin myyntipiste. Mummuni innostui samantien korujen "jälleenmyynnistä", mutta minä jäin vielä hieman miettimään asiaa. Riittääkö aikani? Jaksanko? Onko tämä minun juttuni? Muutaman korun ostettuani tajusin, että tässä on jotakin. Itselleni tärkeimmät ovat korvakorut joita en ota edes nukkuessa pois. Migreeni ja pääkipu on vähentynyt huomattavasti korvisten avulla. Itse aloin lopulta "jälleenmyykäksi", koska myynnin ollessa pientä se on vain harrastus ja tilauksia ei tarvitse tehdä säännöllisesti. Teen tätä vain harratuksena oman työni ohessa, jaksamiseni mukaan. Itse olen todennut korujen tehon, niin sinäkin voit tehdä. Uusi nimi Magnetix Wellness. Nimi vaihtui hiljattain uuden kuvaston julkistamistilaisuudessa.

Nämä korvakorut ovat niin ajattomat.
Sopivat arkeen kuin juhlaankin.
Mitä ovat magneettikorut:
Magneeteilla on jo aikojen alusta todettu/ havaittu olevan terapeuttinen vaikutus ihmisen kehoon. Nykypäivänä magneettien parantavaa voimaa vahvistavat lukuisien tiedemiehien tutkimukset. Magneetit parantavat mm. verenkiertoa ja puhdistavat kehoa ylimääräisistä kuona-aineista. Moni on saanut magneettikoruista helpotusta mm. Migreeniin, Kuukautiskipuihin, Niska- ja selkäkipuihin, Nivelsärkyihin ja Uniongelmiin. koruissa Käytetään neodyymimagneetteja, jotka kuuluvat maailman vahvimpiin magneetteihin. Magneettien tehot koruissa ovat vähintää 1200 Gaussia. Korut valmistetaan pääosin jaloteräksestä, mutta joissakin koruissa on myös kuparia. Kuparilla on tulehduksen estäviä vaikutuksia, sekä parantava vaikutus verenkiertoon. Kupari on myös arvostettu metalli antibakteeristen ominaisuuksien vuoksi. Magneettikorut ovat monikäyttöisiä ja kauniita koruja, jotka antavat terveydellisen vaikutuksen. Koruilla on myös kahden vuoden takuu. Magneetteja voi myös käyttää yötä päivää, eikä sivuvaikutuksia ole tutkimuksissa havaittu.

Huomioitavaa
Sydämmentahdistimenkäyttäjien tulee vältää magneettikorujen ja tuotteiden käyttöä. Magneetti saattaa tyhjentää tahdistimen patterit.
Jos kilpirauhasesitoiminta on normaalista poikkeavaa, älä käytä koruja kaulalla. Muuten koruja voi käyttää normaalisti. 
Veden juonti magneettiterapiaa käyttäessä on tärkeää.

*Magneetti sydän tästä linkistä
* Linkki vesitikkuun
Omat kokemukseni ja mielipiteeni
Itse olen kokenut maagneettikorujen antavan lisäenergiaa jokaiseen päivään. Olen myös huomannut migreenin vähentyneen magneettien käytön jälkeen. 
Moni on myös kertonut megneetti vesitikun parantavan vedenmakua, sekä antavan energiaa. Itselläni kyseistä tikkua ei vielä ole. Suosituimpia magneetteja ovat juuri vesitikku ja tehosydän. Tehosydämmen saa kiinnitettyä vaatteeseen ja itselläni ainakin niska ja hartiakivuissa se on auttanut. Tehosydän on voimakkain kyseisen korusarjan magneetti. Tietysti jokaisen täytyy muodostaa oma mielipide magneettikorujen voimasta. Moni käyttäää koruja niiden kauneuden vuoksi ja huomaa lopulta positiiviset vaikutukset kehoon. Rannekkeita löytyy mallista riippuen s-xl koossa. Yleisimpiä kokoja ovat m ja l koko, korut ovat myös nikkeli vapaita.Oma koruvarastoni koostuu lähinnä juuri Magnetix Wellnessin näteistä koruista.

Kauttani saa koruja tilattua, tarvittaessa voin myös postittaa koruja lisäten hintaan postikulut. Korut ovat sen verran arvokkaita, että ne on maksettava tilausta tehdessä. Magneettikoru kutsuja saa myös halutessaan pitää, emäntänä tai isäntänä toimimisesta saa tilata itselleen 10%:illa koruja kutsujen myyntisummasta. Minuun saa ottaa sähköpostitse tai kommenttien kautta yhteyttä vastaan kysymyksiin mielelläni. 

* Uusin magneettirannekoru/ linkki sivustolle
Postaus sisältää linkkejä, jotka on merkitty *

Nyt kokeilemaan koruja, jos koru ei ole esimerkiksi sopiva
on tuotteilla 14 pv:n palautus ja vaihto mahdollisuus.

Luokaa itse kuva koruista ja niiden vaikutuksesta. 
Näin saatte varman tiedon ja tunteen,

Energiaa päivään
Marika<3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti