sunnuntai 19. tammikuuta 2014

Tammikuun kuvia

Näin sunnuntain ratoksi ajattelin tulla jakaamaan tänne blogin puolelle kuvia, jotka ei tänne aijemmin ole päätyneet. 
Meidän aijemmin mainittu parveke, joka näyttää hyvältä niin lumetta kuin lumen kanssakin.
Pontso rakastaa sohvalla makoilua näin talvi aikaan varsinkin. 
Tältä näyttää mun alkanut vuosi. Pitsaa on tullut syötyä, niin myös salaattia.
Hassua kuinka tammikuussa näytti ulkona tuolta. Tee on myös kylmillä säillä ollut ykkös juomani. Irtareihin olen myös sortunut hieman liian usein. Onneksi ensi viikolla on vuorossa tuolitanssin alkaminen, sekä taas salikortiin ostaminen. 
Eilen touhuttiin Piian muuton kanssa, sekä juhlittiin ystävämme synttäreitä. Ilta oli hauska ja tietenkin illan ohjelmistoon kuului myös putoksen katsominen. 
Hieman hunoa kuvaa lauantai illan synttäreiltä.
Viikko sujui mukavasti täällä Hämeenlinnassa, jossa pakkasta oli joka päivä 14-20 astetta. Tuo pakkanen ei oikein ole minun makuuni ja onneksi olenkin päässyt kyydillä töihin. Töihin matkaa ei juuri ole, mutta tuolla pakkasella liikaa. Perjantaina käytiin myös shoppailemassa ideaparkissa, mulle tarttui mukaan villakangastakki tekonahkaisilla yksityiskohdilla mangosta, viininpunaiset nahka nilkkurit DinSkosta, sekä 100€ farkut vain 15€:lla. Lisäksi shoppailin alennusmyynnistä myös muutamat lämpöiset sukat. Kaikki ostokseni oli vähintään -50% tarjouksessa, jotenka tein siis edullisia ostoksia ja tietenkin tarpeellisia. Yritän saada takista ja kengistä kuvaa tänne bloginkin puolelle mahdollisimman pian. Tänään ohjelmassa onkin ollut ulkoilua luistelun merkeissä. Käytiin luistelemassa tuolla kovassa pakkas säässä, tuloksena oli noin 20 minuuttia luistelua. Siellä oli niin kovin kylmä ettei oikein napannut pidempään olla. Saihan siltä vielä ritinkin hypättyä, ikkunaliun liuttua, sekä piruetin tehtyä. Kotona sitten lämmintä kaakaota, ennen siivousta. Äskön juuri päästiin kotio, kävimme ystävä pariskunnan kanssa katsomassa Ainoat Oikeat ja syömässä Hällän kellarissa. Leffa oli hyvä ja hauska, seura oli hyvää ja ruoka kruunasi kaiken. Nyt sitten kirjoittelenkin teille teen juomisen lomassa. 
 
Eikun luistimet jalkaan ja jäälle..
Illan asua:
Kengät: DinSko Laukku: Longchamp Paita: Guess
uusi takki: Mango Housut: H&M

Mukavaa sunnuntai iltaa lukijoille!
Mardy <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti