torstai 9. tammikuuta 2014

Alkuvuoden muutoksia elämässä

Tämä alkuvuosi on kyllä ollut täynnä muutosta. Blogin kirjoittelutkin on jääneet, koska tietokone on ollut heikossa hapessa ja tälläkään hetkellä laajakaista ei ole auennut uuteen kotiin. Tällä hetkellä siis jaankin netin IPad:istä ja kirjoittelen uudella Mac Book Air:illa. Tosiaankin palailin viimeksi 30.12 jolloinka saimme avaimet uuteen asuntoomme Jarnon kanssa. Asunto on niin täydellinen, en voi olla hehkuttamatta sitä. Asunto on vuokralla meillä ja sijaitsee aivan Hämeenlinnan keskustassa. Kuvia asunnosta/yksityiskohdista myös tulossa. 
Joulua muistellen... kuusi Serkkuni luota.
Uusi vuosi on lähtenyt hyvin käyntiin, joka on mahtavaa. Vaikka mitä on ehtinyt tapahtumaan. Muutto oli tosiaankin 30.12, jolloin minä olin vapaalla. Aamun/päivän kannoimme pikkuveljieni, isäpuoleni, pappani ja pikkuveljen ystävän kanssa laatikot uuteen asuntoon, koska Jarno oli töissä. Kantamisen jälkeen äitini tuli uudelle asunnolle kanssani siivoilemaan ja purkamaan pieniä juttuja. Mummu ja äiti laittoivat myös verhot heti ikkunoihin. Minä ja Riina purettiinkin loppu päivä astioita kaappeihin. Viiden pintaan sitten ystävämme kantoivat mies voimalla kalusteet uuteen asuntoon. Onneksi Jarnon äiti oli luvannut siivota vanhan asunnon. Olin niin puhki kun ihminen voi olla viimein kaikki on uudessa asunnossa tai no melkein. Uuden vuoden aattona sitten olikin lopun asunnon tyhjentäminen ja olihan siellä vielä sitä tavaraa, jotka sitten Jarnon kanssa roudattiin uuteen asuntoon. Pyörät olivat myös unohtuneet vielä vanhaan asuntoon, mutta onneksi saimme ystävältämme peräkärryn lainaan. (ei siis tarvinnut polkea huh). Olikin avainten luovutuksen aika ja kyllä siinä itku tuli kun avaimet vanhaan asuntoon jätti, vaikka uusi onkin vielä ihanampi. Vanhassa asunnossa on tapahtunut noin kahden ja puolen vuoden aikana niin paljon muistoja. Tuntui et muistot jäivät sinne, vaikka säilyväthän ne aina mielessä. Kun asunto viimein oli luovutettu niin oli aika siirtyä uuteen järkkäilemään. Illalla kaverini Ansku ja Piia tulivat katsomaan asuntoa ja auttamaan vaatteiden viikkaamisessa kaappiin. Seuraavat päivät kuluivatkin asunnon laitossa ja 3.pv tammikuuta kävimme ikeassa hakemassa kaiken tarpeellisen. Isi vei synttäreiden kunniaksi minut ja jarnon syömään. Heti toinen päivä saimme työkaveriltani parveke pöydän parvekkeelle, joka on aikas iso parvekkeeksi. Saimme myös tilaamamme tv-tason Askosta joka koottiin jo samana iltana. Loppiaisena asunnossa olikin jo kaikki reilassa tavarat paikoillaan ja hyllyt, sekä taulut seinillä. Nyt täällä on valmista, koko muutto oli itkua, naurua ja hampaan puremista. Nyt kuitenkin olen enemmän kuin tyytyväinen ja onnellinen. Kiitos ihanille ja tärkeille ystäville ja sukulaisille ilman teitä ei oltais Jarnon kans ehkä selvitty. Muuton jälkeen kyllä tuli taas mietittyä, kuinka tärkeää on omistaa noin mahtavia ystäviä. En voi hehkuttaa teitä kaikkia yhtään likaa. 
Joulupäivä <3
Uusi vuosi <3
Tarkoitukseni oli vielä hieman kertoa uuden vuoden illan kulusta, sekä joulupäivästä. Postaus vaan alkaa vaikuttaa jo hieman pitkältä, mutta jos jotakin pientä kertoisin vielä. Synttärini menivät myös 6pv. sitten ja olen taas vuoden vanhempi, sekä lähempänä ikäkriisiä. Joulupäivänä olimme sopineet Riinan kanssa, et lähdetään katsastamaan Hämeenlinnan yöelämää. Ensin olimme käyneet Lopella syömässä ja viettämässä joulua. Jarnon mummulla ja vaarilla on aina huippu ruuat. Meillä oli todella hauska ilta, aloittelimme poikien kanssa ystävällämme. Jarno jättikin yöelämän väliin, koska seuraavana päivänä oli töitä. Minä loikoilin sen sijaan seuraavan päivän kotona ja nautiskelin muuton keskellä (Toisin sanoen pakkailin ja ahdisti koko muutto). Me tanssimme nauroimme ja nautimme. Piia ja Johanna liittyivät myöhemmin myös seuraan ja ette tiedä kuin mahtavaa oli nähdä Johannaa? Jossu oli vaihdossa noin 4kk:tta ja ikävähän siinä jo tuli ja paljon oli kerrottavaa. Näimmekin sitten Jossun kanssa 27pv. koska olin lomalla ja päivällä oli mukava olla muualla kuin kotona muuton keskellä. Poikkesimme illalla myös viinilasillisilla Torin Panimossa. Uutena vuotena sitten olimme luvanneet tarjota muutto miehille ja naisille juotavaa. Vietimme siis uutta vuotta mahtavien ystävien kanssa. Istuimme iltaa ja järjestelimme tyttöjen kanssa vaatteita kaappiin, mutta yhdeksän aikaan tajusin et ehkä meen suihkuun ja vietän uutta vuotta. En oikein ikinä sitä ole juuri juhlinut, mutta taisi olla yksi parhaista vuoden vaihdoksista. Uusi koti, ystävät ja oma kulta. Myöhemmin sitten muut lähtivät kaupunkiin ja me jäimme parvekkeelle katsomaan raketteja. Tietenkin oli pakollinen pusu klo.00:00. Mietimme kuinka viime vuosi oli meille uudenlainen kokemus vastoinkäymisineen ja onnistumisineen, mutta onneksi nyt ollaan uudessa vuodessa (viime vuoden kohokohtia myös piakkoin luvassa). Vielä myöhemmin poikkesimme viinillä Torin Panimossa, kun Jarnon äiti oli koiramme kanssa meillä sen hetken (Pontso pelkää raketteja). Minulla olisi vielä paljon kerrottavaa alkuvuodesta, mutta kerrotaan niitä sitten tulevissa teksteissä. Nyt kun on uusi kone jolla on hyvä kirjoitella. Myös muutama iso postaus on luvassa meidän marraskuisesta ihanasta Berliinin reissusta. Mahtava saada muistella sitä tänne ihan lähipäivinä. Lomakin loppui jo 2.1 joten arjessakin on oltu jo monta päivää. 
Uuden vuoden juhlintaa.
Aamupala 1.1.
Synttäri ruusu Jarnolta <3
Ihanaa loppuviikkoa!
Mardy <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti