keskiviikko 15. tammikuuta 2014

Berlin part 1

Berliinin reissu alkoi 16.11.2013 lauantaina jännityksellä toimiiko kaikki lentokentällä ongelmitta, koska lakkouhka oli olemassa lentokenttä työntekijöitä ja Finnairia koskien. Me lensimme onneksi Air Berlinillä, joten lento oli varmasti lähdössä. Matkahan oli miehelleni ylläri, vaikka ihmetystä aiheuttikin matkalaukut takakontissa. Oli mukava yllätys kyllä miehelleni, vaikka lentäminen ei olekaan hänen lemppari juttunsa. Oltiin ajoissa kentällä ja jouduttiin jopa odottamaan lähtöselvitys tiskin avautumista, mutta ei kauaa. Pian pääsimme selvitysten ja turvatarkastuksen jälkeen lentokentän puolelle. Matka sai siis alkaa ja vielä pidettiin peukkuja matkalaukun puolesta, että tulee perille. Tärkeimmät oli kuitenkin pakattu käsimatkatavaroihin ja huolta ei sinäänsä ollut. Lento sujui hyvin ja pari tuntia meni nopeasti. Berliiniin saavuttiin hieman etuajassa ja matkalaukkukin tuli perille. Menimme kohti ulkoovea ja napattiinkin siitä sitten taksi kohti hotellia. Matkaa kertyi kyllä jokusen kilometriä ja paikallisjunallakin olisi lähelle päässyt. Taksi ei kuitenkaan muistaakseni maksanut kun noin. 15 euroa. 
Hotelli kuvaa.
Starbucks Coffeessakin tuli käytyä. Caramell latte namm. 
Vapiano aivan ihana ravintola ja edullinen.
Hotellimme sijaitsi aivan Kurf ursterdamm ostoskadun vieressä, Hotelliin päästyämme olimme iloisesti yllättyneitä, koska hotelli oli upea ja lähellä kaikkia kauppoja. Ensimmäisenä iltana suunnitelmissa oli hieman katsella ja kävellä siinä hotellin lähettyvillä rauhaksiin. Samalla oli tarkoitus etsiä myös joku kiva rafla jonne mennä syömään. Hetken kävelyn ja mietinnän jälkeen ajattelin, että tää kaupunki on ihana ja hieno kohdevalinta. Löydettiin myös joku rafla josta tilattiinn pihvit. En muista raflan nimeä, mutta ruoka oli hyvää vaikkakin mausteita ei juuri ollut ja lisuke piti tilata lisähintaan. Söin muistaakseni possua ja se oli kyllä maukas pihvi, sekä täyttävä. Hintaakaan ruualla ei juuri ollut juomien kanssa muistaakseni noin 35 yhteensä. Syötyämme palasimme hotlalle, koska molemmat olivat jo aikas väsyneitä. Kuitenkin pohdimme sunnuntaille tekemistä, koska huomasimme etteivät kaupat pidä oviaan auki sunnuntaina. Aivan lähellä meidän hotlaa oli eläintarha, jossa netin mukaan ainakin akvaarion puoli olisi avoinna, päätimme siis mennä seuraavana päivänä sinne. Katsoimme myös hieman julkisenlikenteen karttaa, jos vaikka joku päivä reissaisi Berlinin muurille. Ensimmäinen päivä sujui ongelmitta ja kuviakin tuli jokunen napattua. Reissulla niitä taisi kertyä noin 250 kuvaa, nyt voittekin siis nauttia sekalaisesta kuva saldosta.


Hard Rock cafen vessa. Hassu nähdä itseään punatukkaisena.
Asu: Paita: Zara Neule: H&M Housut: H&M Kengät: Monki Laukku: Longchamp

Ihania jouluisia kuvia KaDeWe tavaratalosta.
Tänään istahdettu tosiaankin taas kampaajan tuoliin. Uudet hiukset piristää kyllä kummasti, nyt laitettiin astetta tummempaa sävyä kuin viimeksi. Hiuksista tuli taas upeat, kiitos laittajalle.

Mardy :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti