tiistai 28. tammikuuta 2014

Se on vain elämää

Eilinen päivä menikin sairastelun merkeissä. Aamulla järjetön pääkipu, kuumetta, kurkussa kaktus ja muuten vain vettämätön olo. Katselin koko päivän leffoja villasukat jalassa, teetä juoden. Sain tuparilahjaksi villasukat ja nää on niin huiput ja sopivan kokoiset. Iltapäivästä join yhden finrexin ja aloin pikkuhiljaa nousta sohvalta toivossa, et tänään pääsisi töihin. No pääsinhän mä siitä pikkuhiljaa ylös ja iltaa kohden olo parani. 
Illalla väsäsinkin hieman poroa ja ensimmäistä kertaa sitä söinkin. Tein meinaan poronkäristystä, paistoin käristyksen pannulla pekonin kera ja lisäsin hieman suolaa, sekä pippuria. Lisäksi keitin pottuja, sekä tein fetasalaattia. Ruuasta tuli todella hyvää, vielä kun viinilasin olisi siinä juonut, mutta tällä kertaa viinilasin tilalla oli mehulasi. Myöhemmin innostuin vielä tekemään omenakaura paistosta ja siitä tulikin todella hyvää. Sitä sitten nautittiin iltapalaksi teen kera. Illalla alkoi myös järjetön yskä, en tajua kauan tää flunssa kestää. Ollut tukkoinen olo jos joulukuun puolesta välistä ja vielä jatkuu.  


Aamulla kuitenkin punnitsin, olenko työ kunnossa vai en? Mittasin lämmön ja se oli vain tasan 37, joten päätin suunnata töihin. Töissä vielä finrexi ja päivä voi alkaa. Illalla oli tiedossa tanssi ja sitä ei tee mieli jättää väliin, joten se oli myös osa syy. Juuri tulin tanssista kotiin, suuntasin suihkuun. Äskön keitinkin teevettä ja söin hieman iltapalaa. Nyt sitten päätin tulla hieman kertomaan kuulumisia, vaikka ei tässä sen ihmeellisempää ole tapahtunutkaan. Tanssin jälkeen olo on hieman heikohko ja yskä vaivaa, mutta kyllä se tästä. Mukavaa alkanutta viikkoa!
Marika <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti