sunnuntai 1. joulukuuta 2013

Mukavaa seuraa ja uutta musiikki tuttavuutta

Elikkäs viime viikonloppu oli taas kaikin puolin ohjelman täyteinen. Perjantaina lähdin suoraan töistä kohti Helsingin ruuhkia viemään Enon ystävä porukkaa laivalle. Sit äkkiä kotsaan ja suunta kohti Bio Rexiä. Käytiin katsomassa tuo Nälkäpelin toinen osa Vihan Liekit. Mielestäni tuo osa oli todella hyvä ja leffa kaikin puolin parempi kuin ensimmäinen. Itsellä meinasi monta kertaa tulla kyynel poskelle, koska olen sellainen herkkis :) Lauantaina olinkin sitten lupautunut lähtemään Piian kanssa yhdelle, mutta lopulta liityin työkavereiden seuraan ja yksi muuttui useampaan. Olimme sirkuksessa katsomassa Stratavariusta, ei ihan mun bändi. Saipahan taas kokemusta uudesta musiikista. Ilta oli kyl todella hauska ja aamulla olo taas sen mukainen. Kaiken lisäksi tämä oli virhe, koska olin noin puol neljä kotsassa ja aamulla piti olla puol 9 hakemassa Enoa ja ystäviä Helsingistä. Hieman ramasi ja päätä särki, mutta kun muisteli iltaa niin ei se paljoa haitannut.
 Sunnuntaina sitten päivä menikin aika väsyneissä merkeissä ja päiväunis vedellen. 
Laukku Zarasta
Tämä viikko on sujunut hyvin paljon töitä tehden. Uskallan ehkä jo hieman hehkuttaa yhtä asiaakin. Keskiviikkona meillä oli näyttö yhdestä asunnosta Hämeenlinnan keskustasta. Asunto oli todella nätti ja hyvällä paikalla vuokra asunnoksi. Olemmehan miettineet omankin ostoa, mutta toistaiseksi Jarnon työtilanne ei anna periksi omaa ostaa. Joten tulimme tulokseen et nyt on karattava ensivuonna tulevan putkiremontin alta ja löydettävä muutoinkin "uudenaikaisempi" asunto. Ette varmasti osaa arvata, et tämä asunto oli juuri täydellinen väreineen ja pintoineen. Ilmoitimme heti näytön jälkeen, että olemme valmiita tämän vuokraamaan ja omistaja lupasi piakkoin ilmoitella. Torstaina sitten odottelin koko työpäivän 7-17.00, että tulisi ilmoitus. Juuri ennen kuin Jarno haki mut niin vuokranantaja ilmoitti, että haluatteko muuttaa? Nyt sitten kirjoitettu vuokrasoppari ja muutto joulukuun lopulla päivä ei ole vielä varma. Jotenkin on mukava olo siitä et pääsee muuttamaan. Perjantaina sitten olinkin työmatkalla Hesingissä ja kaikki sujui hyvin. Ennen junaan menoa käytiin työkaverini kanssa muutamassa kaupassa ja löysinkin ihanan laukun pikkujouluihin, sekä pari paitaa zarasta. Heti töiden jälkeen kävi suunta kohti marskin majaa ja magneettikoru kutsuja, olimme mummun kanssa siellä niitä pitämässä. Kotia päin ajaessa sitten pysähdyimme Riksun ABC:lle ja söimme kevyen iltapalan, nimittäin lehtipihvit :) Lauantaikin kiiri ohi silmien ideaparkin ja viinilasin merkeissä. Kävimme ideaparkissa hieman tonttu ostoksilla ja käyttämässä viime vuonna saamani jalka kalakylpy lahjakortin. Se oli niin hassun ja kutittavan tuntuista, mutta rentouttavaa ja jalat ovat todella pehmeät. En olisi kirveelläkään uskonut, että tuollaiset kalat saavat jalkani pehmeiksi. Muutama "lahja" itsellekin löytyi, löysin nimittäin new yorkerista kolme perus paitaa. Illalla sitten käväisin Riinan kanssa lasillisilla ja vaihtamassa taas viikonkuulumiset. 
Tämä päivä onkin sitten mennyt jäähallin merkeissä. Lähdimme Jarnon kanssa 11 jälkeen ajelemaan kohti riksun jäähallia. Siellä oli nimittäin muodostelmaluistelun kutsukilpailut, joissa Jarnon serkku kilpaili. Katselin ihan innoissani ja kyynel meinasi silmään tulla kun pieni tyttö osasi jo luistella niin hyvin. Ei Jarnon serkku mikään kovin pieni ole mutta silti. Sitten katsottiin vielä muutama minori sarjan esitys ja ne oli jo hyviä. Itse olen aikoinaan luistellut kansallisissa junnuissa ja yhden kerran tulokkaissa.  Juuri Piia lähti kotsaan varattiin hotelli Tampereen reissua varten ja wendy kävi pontson kans leikkimässä. Nyt sitten kynttilän valossa postailua ja pakkaamisen aloittelua. Ensi viikoloppua myös odotellessa, koska silloin on firman pikkujoulut ja saan pukea uuden mekkoni. Siitä varmasti kuvia luvassa. Vieläkään en ole Berliini kuvia käynnyt läpi, mutta kai se on ensi viikolla jostakin aikaa siihen raapaistava. 

Olen jo niin tottunut uuteen hius väriini ja pidän siitä kovasti.
Marika<3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti