maanantai 23. joulukuuta 2013

Aito ja kestävä rakkaus

Haluaisinkin näin aluksi kysyä, uskotteko te tuohon? Minä olen aina uskonut yhteen rakkauteen ja uskon vieläkin, mutta se vain vahvistui lauantaina. Jarnon mummulla ja vaarilla oli kultahääpäivä, elikkäs 50- vuotta yhdessä. He järjestivät sukulaisille ihanan tilaisuuden, joka ei ollut liian juhlallinen. On mahtavaa kun on päässyt mukaan tuollaisiin juhliin, sekä sukuun. Koen kuuluvani perheeseen ja ihanaa että heillä on noin tiivis suku. Oli pientä suolaista kakkua ja kahvia. Ihania lauluja, papin puhe, sekä paljon muuta. Voi kun itse joskus viettäisi kultahääpäivää, se olisi hienoa siihen pystyä. Rakkaus on aitoa ja kestävä, sen näki heidän silmistään. Kaikin puolin ihana juhla täynnä rakkautta. Omasta asusta en kuvaa muistanutkaan napata, mutta päälläni oli musta paita ja tummansininen hame. Seuraavan kerran kokoonutaan sinne joulunpyhinä syömään. 
Pöytää Kultahääpäiviltä
Kinkkumme

Eilen paistettiin kinkku ja siitä tuli täydellinen, Jarno oli tehnyt tänään sitten ruokaa kun tulin töistä. Ostanut lämminsavulohta ja perunalootaa. Leivoin myös eilen veljien kanssa piparkakkuja ja töihin joulutorttuja. :)
Mulla alkaa tänään loma ja ensi vuonna sitten palaan töihin. Siinä välissä pitäisi vielä pakata,pakata ja pakata, sekä juhlia joulut, uudet vuodet ja muuttaa. Onhan sitä ohjelmaa siis luvassa ja lomailulle ei paljoa aikaa jää. Nyt kuitenkin kuulumisia tältä erää ja joulurauha laskeutuu myös blogin puolelle. Hyvää ja rauhallista joulua kaikille. 
Uudet Kynnet
Ruusuja
Mardy <3

2 kommenttia:

  1. Löysin sattumalta tänne kivaan blogiisi. Olen myös pitänyt useita vuosia jonkinlaista "sisustusblogia", jolla ei juurikaan ole lukijoita, mutta ei minua haittaa. :)
    Hyvää lomaa ja Onnellista Uutta vuotta 2014!!!

    VastaaPoista
  2. Kiva kuin löysit ja anteeksi et vastaaminen on kestänyt. Eipä tuo minua juuri haittaa moni lukee Anonyyminä ja se on hyvä. Kiitos samoin myös sinulle! :)

    VastaaPoista