maanantai 9. joulukuuta 2013

Ihanista Ihanin viikonloppu

Viikonloppuna ehti vaikka mitä. Torstaina todellakin oli meidän pikkujoulut ja suuntasin heti 14.45 pintaan kampaajalle. Ystäväni teki mulle ihanaisen kampauksen, joka pysy koko illan hyvänä. Kampaajan jälkeen menin pikaisesti kotio hakemaan meikit ja pukemaan illan asun päälle. Arvatkaapas mikä minua odotti keittiön pöydällä? Jarno oli ostanut minulle kolme pikkujoulu ruusua ja olin aivan myyty, eilen just laitoin yhden ruusuista kuivumaan. Ilta oli kaikin puolin mukava ja asuni kampauksineen oli tilaisuuteen sopiva. Olimme aluksi vaakunassa viettämässä pikkujouluja ja siitä sitten jatkettiin Iskelmään ja Night live:iin. Ilta oli todella hauska ja tansittua tuli todella paljon, vaikka yleensä en ole kovin paljoa tanssilattialla. Puoli neljän jälkeen taisin olla kotona sit purin kampauksen ja viimein pääsin omaan sänkyyn. Jalat olivat kyllä todella kipeät ja tuntui kuin olisi vieläkin korot jalassa. 
Mekko ja korut: Pim Kie
Kengät: Satu Place´s
Laukku: Zara Kello: Tommy Hilfiger 
Aamulla tai no oikeastaan päivällä yhden aikaan pääsin sängystä ylös ja pää oli kyllä hieman kipeä, mutta yllättävän hyvä olo oli. Käytiin sitten "anopilla" syömässä ja hakemassa koira hoidosta. Mahtavaa et on tuollaisia ihmisiä lähellä jotka jaksavat pontsoa aina hoitoon ottaa. Ilta menikin sitten sohvalla löhötessä, sekä itsenäisyyspäivän vastaanottoa katsellessa. Oli ihanaa taas vain olla kotona ja möllöttää siitäkin täytyy välillä nauttia. 
Lauantai menikin sitten hieman pirteimmissä merkeissä. Koiran kanssa aamulenkki, ostoksia ja ruuan laittoa. Illalla käytiin vielä ystävien kanssa lasillisilla Torin Panimossa, sekä Albertin kellarissa. Kotona vielä löhöttiin ja katsottiin leffaa. Sunnuntai kuluikin ystäviä nähdessä, siivotessa, sekä Iittalan lasitehtaalla. Päätettiin Jarnon kanssa, et lähdetään käymään lasitehtaalla ja tietenkin kultasuklaata ostamassa. Löysin meille edullisesti veitsen, sekä omenan vihreän kivi tuikun koristamaan rahia. 
Takki: Pim Kie Kengät: DinSko
Huivi: H&M Pusero: Cubus
Laukku: Longchamp Housut: Dr.Denim
Illalla sitten hieman pakkailtiin taas ja siis miten ihmisillä on niin paljon tavaraa. Kai ne kaikki tavarat mukaan mahtuu ja osa menee roskiin. Pakkailu jatkuu ja Berliini postauskin on jo lähellä :D Maanantai alkoi väsyneissä tunnelmissa näin pitkän viikonlopun jälkeen. Ei onneksi ole enää pitkä aika lomaani, sillä olen joulun jälkeen uuteen vuoteen asti lomalla.

Marika <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti