keskiviikko 26. helmikuuta 2014

Tallinna kuvina

Tarkoitukseni on lähinnä laittaa tänne Tallinna kuvia, ilman sen suurempaa selostusta. Pari asiaa on kuitenkin reissusta kerrottava. Olimme siis lauantai sunnuntai yön tallinnassa nauttimassa "mini lomasta". Matkan pää tarkoitus oli kuitenkin pieni muotoinen shoppailu, sekä Titanic näyttely. Titanic näyttely oli kyllä makea, vaikka tekstit olivat englanniksi pysyin jonkun verran kärryillä. Englannin kieli ei ole vahvin alueeni, mutta ymmärrän kyllä jonkun verran.
Siinä liput Titaniciin.
 
Housut: Bersha ja Stradavarius Hame: Bersha
Paidat: Stradavarius, Bull and Bear ja Zara
 Itse näyttely oli vain niin upea, sinne oli nostettu tavaroita merestä ja kaikki tapahtunut tuntui todellisemmalta. Kävelimme näyttelyyn Lentosatamaan hotelliltamme lähtöpäivänä laukkujen kanssa. Siitä oli kyllä matkaa noin 3km virukeskukselta, mutta kävelimme sellaista hienoa kulttuurikilometriä. Se oli aika upea, vaikka osaltaan myös aika karu reitti. Sinne päästyämme jonotimme ensin että saamme liput ja sen jälkeen sitten vielä Titanic näyttelyyn, eli aikaa sai kyllä pari tuntia sinne helposti varata. Sitten jos olisi halunut käydä vielä muita museoita lipulla katsomassa niin ei kolme tuntia varmaan olisi riittänyt. 

Kaikin puolin reissu oli taas onnistunut, seuraavaksi sitten kesällä nauttimaan sinne upeista terasseista. Kyllä Tallinna on ihana kaupunki ja kerkee tekemään paljon yhdessäkin päivässä, siksi sinne on aina kiva mennä. 
Siinä kuvat tällä erää. Mukavaa viikkoa kaikille!
Mardy :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti