keskiviikko 12. helmikuuta 2014

Lumiukkoja pihan täydeltä

Lauantai sujui mukavasti mummun ruokia syöden. Heräsin aikas myöhään 11 pintaan, enkä vaihtanut kotivaatteita ennen kahta pois. Söin rauhassa aamupalaa ja katselin Pretty Little Liars sarjaa... Oon niin koukussa en voi muuta sanoa. Kahden pintaan lähdin pentikiin "anopin" kanssa, sieltä pääsikin sitten mukaan Geo sarjan vuoka ja iso kulho. Olen keräillyt tuota sarjaa ja tuotanto loppuu tämän vuoden loppuun, siis nyt pitää hamstrata. Olin saanut ihanilta ystäviltä lahjakortteja Pentikiin synttäri ja tuparilahjaksi, joten ne pääsivät käyttöön. Vielä olisi tarkoitus uusia kevääksi sohva tyynyt Pentikin mallistosta. Pentikin jälkeen käytiin kultsin kanssa Cafe Kaunossa kahvilla. Kahvilan lusikkaleivät on niin namm.. sekä caramel latte.
Kahvin jälkeen mentiin mummun pöperöille ja touhuttiin serkkuni kanssa. Oli mahtavaa huomata kuinka hyvin serkku tulee juttuun kullankin kanssa. Leikkivät kaikkea, eikä serkku suostunut ilman miestäni lähtemään ulos leikkimään. Sitten rakennettiinkin mummun ja papan piha täyteen lumiukkoja. Meillä oli todella hauskaa ja varmasti myös serkullani. Pyysi meitä vielä seuraavanakin päivänä rakentelemaan lumiukkoja. Jennin keikasta myöhemmin.
Laukku: Guess Huivi: Lindex Takki: Mango Housut: H&M
Kulta nappasi myös muutaman kuvan minusta Sibeliuskodin edessä. Kumisaappaat jotka ovat kuvassa ovat ihanat, harmi vain ettei suunnittelijan nimeä nyt muista. Ne on aikoinaan ostettu I Love Me messuilta ja olleet kovassa käytössä. Niin kuin kuvista näkyy etuhiukseni ovat kasvaneet ja olisi aika leikkaukseen ensi viikolla. Nyt on mietinnässä suora otsatukka saas nähdä uskallanko repästä. Sopisiko se minulle? 
Mukavaa keskiviikkoa, nyt Under the Dome.
Marika :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti