maanantai 24. helmikuuta 2014

Kuusi vuotta takana ja paljon edessä

Viime viikko sujui ohjelman täyteisenä, eikä kirjoitettavaa juuri ollut. Päätinkin sitten etten pakosta tule kirjoittamaan, olin joka aamu reipas ja kävin ennen töihin menoa salilla treenaamassa. Aamu alkoi aina aikas kivasti, katsotaan pääsenkö tällä viikolla myös ylös, ulos ja salille. 
Ainut muutos viime viikolla oli etutukan muuttunt malli. 
Viikonloppuna olimme Tallinnassa ansaitulla pika lomalla. Reissun kuva saldoa luvassa myöhemmin. Tänään on kuitenkin nautittu kullan kanssa lomasta, sekä vuosipäivästä. Niin kuin otsikosta saattaakin arvata on yhteinen taival kestänyt kuusi vuotta. On meillä tietenkin ollut niin hyviä kuin huonojakin hetkiä, mutta molemmista on selvitty. 
Kuva kesältä <3
Tapasimme aikoinaan koulussa ylä asteella Lyseolla. Olimme samalla luokalla 7-9 luokat. Ensimmäisen kerran kävimme "treffeillä" elokuvissa ja siitä se sitten lähti. Aloimme näkemään useammin koulun ulkopuolella ja minä taisin myös melkein asua jäähallilla. Koimme nuoruuden yhdessä, mikä oli paras vaihe varmaankin tähän mennessä. Pyörin tietysti jääkiekko porukoissa, koska silloin kulta viihtyi vielä jäähallilla aika tiheään. Tottakai minutkin jäähallille johdatti usean kerran viikossa Muodostelmaluistelu harkat. Kesät vietettiin milloin missäkin kaveriporukalla "juoden" ja grillaillen. Aikaa muistelee kyllä hyvillä mielin, vaikka juurikaan enää porukka ei ole yhdessä. Kyllä se 2008-2009 kesä on varmaankin ollut parhain kesä tähän asti. Siitä lähtien sitten ollaan viihdytty yhdessä ja käyty milloin missäkin reissussa. Meillä on paljon hyvä muistoja ja paljon vielä luvassa. Seuraavat ihanat muistot ovatkin sitten varmaan Turkin reissu kaveriporukalla olisiko ollut vuonna 2011. Se oli kuitenkin mahtava reissu 5 pojan kanssa, mutta hyvin ne mua jaksoivat. Seuraava olikin vuonna 2012 oleva Turkin reissu ihan kahdestaan. Nautittiin viikko syöden aamupalaa meren rannalla ja parvekkeella auringosta nauttien poreammeessa. Viimeisin ihana muisto löytyy Berliinin matkasta marraskuussa, sekä taas yksi mahtava Tallinnan reissu. Kyllä aina kotoa pois pääsy tuo sen lomafiiliksen. Myös kaksi isoa muutosta on jätetty taakse, meinaan kotoa pois muutto. Tietenkin iso muutos oli myös muuttaa ensimmäisestä yhteisestä kodista pois. Kyllä siinä pari kyyneltä poskelle vierähti, kun avaimet asuntoon jätettiin. Nyt kuitenkin meillä on ihana asunto, hyvällä paikalla uusille kokemuksille ja muistoille. Kuusi vuotta on pitkä aika, mutta toivottavasti yheteistä tulevaisuutta on vielä paljon edessäpäin. Niin lapsia, kuin omakotitaloa ja farmariautoa (no en mä tiedä haluanko farmariautoa, mutta kuitenkin). 
 
Siinä hieman kuvaa kattauksesta, jossa astioina toimii Pentikin Geo astiat. :)
Tänään kuitenkin vietettiin aikaa ihan vaan hitaalla aamulla, syöden aamupalaa ja purkaen matkatavaroita. Käytiin kaupassa hakemassa aineet "vuosipäivä ateriaan", elikkäs tehtiin poronkäristystä ja feta salaattia. Ei tätä sen ihmeemmin "juhlittu" kuhan nyt nautittiin vapaapäivästä. 
Mardy<3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti