maanantai 17. helmikuuta 2014

Ystävät tukevat, auttavat...

sekä pelastavat aina kun siihen on tarve. 
Ystävälle kerrot tärkeitä ja vähemmän tärkeitä asioita elämästä. Jaamme ilot, sekä surut ja monet muutokset elämässä. Ystäväni ovat minulle tärkeitä.. tuovat valoa jokaiseen päivääni. On uusia tuttavuuksi, lapsuuden ystäviä, sekä teiniaikojen ystäviä. On yhteisiä ystäviä kullan kanssa, on omia ystäviä, sekä työkavereita. Kaikki ovat kuitenkin yhtä tärkeitä ja jokaisen kanssa on se oma juttu mistä puhutaan. Ystävänpäivää vietinkin oman kullan kanssa syöden ja shoppailen, sekä sohvalla löhöillen. Kaksi edellistä lauantaita onkin mennyt viihteellä ystävien kanssa. Molemmat lauantait on ollu mahtavia. Viikko sit lauantaina esiintyi sirkuksessa Jenni Vartiainen. Otettiin viiniä, laulettiin ja tanssittiin tyttöjen kanssa koko ilta. Tietenkin nauttien toistemme seurasta naureskellen. Ilta sujui hyvin, mutta darra vaivasi hyvin sunnuntaina.  
Nyt viikonloppuna ihana ystäväni Jossu saapui Hämeenlinnaan, tarkoituksena juhlia niin tupareita, kuin synttäreitäkin. Me näämme aika harvoin, mutta silloin kun on hyvää tai huonoa kerrottavaa puhelin laulaa. Ollaan jossun kanssa tutustuttu joskus 4-5 vuotta sitten. Sen jälkeen ollaan oltu aika erottamattomat, vaikka välimatkaa tällä hetkellä onkin jonkun verran. Ei aina tule soitettua ja kerrottua sitä asiaa samalla tavalla, kuin ystävä olisi tässä, mutta silti ollaan pysytty hyvinä ystävinä. Nyt kuitenkin nautittiin yhteisestä ajasta. Käytiin burgereilla Pancho Villassa, katsottiin putousta, nautittiin viiniä, sekä vaihdettiin tärkeitä ja vähemmän tärkeitä asioita. Illalla suunnattiin uuteen isompaan Ale Baariin ja mä viihdyin. Jossakin vaiheessa iltaa huomasin, et tanssiminen on illan sana. Mä meinaan viihdyin tanssilattialla 5 tunnista sen 3 tuntia, joka on aika harvinaista mulle. Ilta oli hauska ja taas meni myöhään, sekä yöunet oli aika snadit. 


Rakkaita ystäviä <3 Kiitos ihanista viikonlopuista
Eilinen menikin sitten väsymyksen merkeissä ja suuntasinkin päivällä Piian kanssa salaatille. Oli kamala nälkä, mutta ei tehnyt mieli mitään rasvaista. Illalla vielä sitten Jossun kanssa nähtiin ennen kuin taas jouduin päästämään Hänet junaan. :) Kävinhän mä sitten vielä seiskan aikoihin salilla hieman treenaamassa ja kyllä se nyt tuntuu, et jotain on tehnyt. Hyvähän se vaan on "ei kipuu, ei hyötyy". 
Mahtavaa alkanutta viikkoa kaikille.
Mardy<3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti