maanantai 2. syyskuuta 2013

Minun turhamaisuuteni

Heippa täältä Joensuusta. Tänään ollaan tutustuttu uuteen työpaikkaan, vaikkakin toimin pääosin Hämeenlinnassa pitää täälläkin välillä piipahtaa. Lähtö oli aikainen sillä lähdimme pienellä bussilla työporukan kanssa klo.6.20 ja perillä taisimme olla noin klo. 11.30. 


Nyt aivan toiseen aiheeseen.
Mielessäni on pyörinyt ajatus turhamaisuudesta. Mä tunnen välillä olevani  aika turhamainen, näiden kaikkien ulkonäkö juttujen kanssa. Elämäni pyörii välillä vain muodin ja sisustuksen ympärillä, normaalia elämää unohtamatta. Toisaalta taas jokaisen pitää tehdä ja ostaa sitä mihin intohimoa riittää. Tämä koko mietintä sai alkunsa, kun olin viime keskiviikkona kynsihuollossa. Tunne huollon jälkeen oli taas mitä mahtavin, koska uudet kynnet piristävät taas jokaisena päivänä huollon jälkeen. Tosiaan geelirakennekynnet ovat olleet osa elämääni jo yli vuoden, enkä kertaakaan sinä aikana ole ollut ilman kynsiä. Olimme viime vuonna Tallinnassa ja halusin valmistujaisiin upeat kynnet. Bongasinkin kynsihuoltajani netin kautta ja ryhdyin sopimaan aikaa kynsien laittoon. Sain kynnet ja käteni näyttivät kauniilta, sen jälkeen olen ollut hieman koukussa näihin. Juttelin kynsihuoltajani kanssa ja hän kertoi käyvänsä välillä myös suomessa, mikä on mahtavaa. Hän tekee upeita kynsiä aivan käsipelillä, erilaisia kuvioita ja kukkia mitä ikinä päätän pyytääkään. Kynnet kestävät ja pysyvät todella hyvin ja pitkään. Ensimmäisen ajan varasin toukokuun lopulla viime vuonna Suomeen. Näin ollen äippänikin innostui kynsistä ja olemme siitä asti Helsingin suunnalla käyneet kynsihuollossa. Illasta tulee aina aikas pitkä, kun lähdemme heti töiden jälkeen ja palaamme illalla joskus 10-11 välissä. Toisaalta tuo reissu on minulle ja äidilleni aina mukavaa yhteistä aikaa. Kynnet ovat jo osa minua ja tyyliäni. Minulla on siis joka hetki kauniit kynnet, jotka saavat uutta ilmettä aina 3-6vko:n välein. Geelikynsien huolto kestää noin 1h 30 min ja ensimmäinen laitto noin 2h- 2h 30 min. Geelikynnet tehdään geelillä jolla jatketaan oman kynnen pituutta ja loihditaan nätti kuvio. Kynnet ovat myös vahvemmat omiin kynsiin verrattuna. Vaihtoehtoja on myös muitakin, jos oma kynsi on vahva ja sopivan pitkä voidaan tehdä geelilakkaus. Geelilakkaus pysyy kauemmin kuin kynsilakka, sekä omakynsi kestää paremmin. Omat kynteni ovat niin heikot, että minulle geelikynnet ovat oikea valinta. Ajattelin näin ollen liittää kuvia kynsistäni teidän ihailtavaksi .

Kuvia kynsistä: 

Uusimmat kynteni.

Pian postausta tulossa menneen viikonlopun ohjelmasta. Tuntuu olevan nyt ohjelmaa niin paljon, että ehkäpä palaan vasta keskiviikkona asiaan. Tarkoituksena olisi esitellä teille vaatekaappini uusimmat tulokkaat, jotka tarttuivat mukaan kaupoista viikonlopun aikana.

Mukavaa alkanutta viikkoa
Marika <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti