torstai 5. syyskuuta 2013

Ihana viikonloppu

Viimein on aika kertoa hieman viikonlopustani. Viikonloppu sujui oikeastaan rentoutuessa ja nauttiessa. Perjantaina meillä tosiaan puski sukujuhlaa illalla, arvatkaa muistinko kuvata? Juhlat kestivät yllättävän pitkään ja noin kymmenen aikaa olimme kotsassa. Hämeenlinnassa olisi perjantaina ollut taiteiden yö, mutta sukujuhlien takia emme sinne päässeet. Kaupungissa oli hyvin porukkaa liikkellä, sekä monessa paikkaa oli jotain taide juttuja. Harmi ettemme päässeet, koska käsittääkseni tämä oli ensimmäinen kerta kun tälläinen yö järjestettiin. Museot olivat ainakin auki johonkin puoleen yöhön.

Lauantai kuluikin mukavissa merkeissä. Ensin kävimme kaverini kanssa Cafe Kaunossa kahvilla, sekä vaihdoimme viikon kuulumiset. Itse nautin myös kahvilassa hedelmäsalaatin, joka oli todella hyvää ja puoleen hintaan. Kävimme myös Häämeenlinnan keskustassa kirpputorilla Kirppulinnassa, joka sijaitsee bussiaseman lähettyvillä. Siellä on todella hyvää tavaraa usein myytävänä. Nyt kumminkin mukaan tarttui nätti musta mekko 8 eurolla. Merkki oli mielestäni briteistä ja mekko oli todella siisti. 
Cafe Kaunossa hedelmäsalaattia, lattea sekä keksiä
Lauantain asua
Huivi: H&M
Väljä neule: Zara
Housut: Satu Place
Laukku: Guess huuto.netistä
Kengät: Converse
Viimein löysin kengät ja oikean koon.
Seuraavaksi lähdinkin sitten toisen ystäväni kanssa Hyvinkäälle Willaan. Willasta tarttui mukaan ainakin lindexin sinivalkoinen neule 20€, sekä BikBokista musta "silkki" paita kymmenellä eurolla. Söimme myös mahat täyteen jossakin pihvi paikassa. Illalla sitten suuntasinkin salille ja salin jälkeen nautin viinilasillisen valkkaria, joka kyllä kruunasi päiväni. 

UUTUUKSIA
Neule: Lindex Willa
Paita: Zara Helsinki
Mekko: Kirpparilta
Lauantain ruokaa Willassa.
Sunnuntai menikin sitten kullan kanssa. Lähdimme aamulla Helsinkiin, koska halusin käydä katsastamassa fashion salen. Elikkäs tämä tapahtuma järjestettiin Fashion Weekendin yhteydessä sunnuntaina Helsingissä. Cosmopolitanin bloggarit myivät heille turhia vaatteita kirppis hintaan. Me vaan menimme niin myöhään, että enää muutoma bloggari oli tavaroitaan myymässä. En löytänyt pöydistä mitään mukavaa, joten suuntasimme kohti keskustaa. Keskustasta sitten löysinkin Zarasta ihanan valkoisen "silkki" paidan, johon olenkin jo täysin ihastunut. Sitten löysin nätin peplum paidan,  joka on höystetty nahkaisilla yksityiskohdilla. Ostin muistaakseni myös paksut sukkahousut syksyä varten, sekä vaalean epäsymmetrisen neuleen. Illalla katsoimme kullan kanssa leffaa, sekä nautimme vielä viimeisestä vapaapäivästäni ennen töiden alkua. Katsoimme hyvän komedian lämpimien leipien kera, sekä irtokarkkien.  Pakkausta Joensuuhun oli myös ohejmistossa. Mulla oli ongelmia miettiä tulevien päivien asukokonaisuudet, mutta sain valittua pieneen matkalaukkuuni sopivat vaatteet. Mietintää aiheutti se etten tiedä seuraavan päivän pukeutumis fiilistä, koska yleensä pukeudun fiiliksen mukaan. 

Sunnuntain aamupala :)
UUTUUKSIA
Neule: Only
Peplum paita: Monki
Paita: BikBok Willa
Laitan teille muutoman asukuvan Joensuusta, koska täällä hotlassa on mahtavan iso peili. Mä rakastan peilejä ja mallailua. Joensuun reissu sujui mukavasti töitä tehden, sekä tutustuen mahtavaan työporukkaan. Postaan teille reissustani, sekä Joensuun ostoksista vielä joku päivä lisää. Nyt on silti pakko mainita kirpparista Joensuussa joka oli todella iso, sekä täynnä löytöjä. Kävimme kirpparilla töiden jälkeen työkaverini kanssa, kirpparille matkaa keskustasta tuli noin 4 kilometriä. Kävelimme sinne kartan avulla, mutta takaisin päin suhasimme taksilla. Kerron siitäkin hieman lisää seuraavaksi, malttakaa odottaa. 

Huivi: H&M
Paita: Zara
Takki: Vero Moda
Housut: Dr.denim
Laukku: Longchamp
Kengät: Vagabond
Neule: Lindex
Housut: Carlson
Laukku: Guess
Kengät: Vagabond
Ei enään montaa päivää töitä, joten viikonlopun odotusta lukijoille.
Marika <3 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti