sunnuntai 20. huhtikuuta 2014

Yökyläilyä ja hamppareita

Kirjoittaminen on hieman jäänyt, koska olen koko viikon ollut 38 asteen kuumeessa, sekä keuhkoputkentulehduksessa. Pikku hiljaa alkaa elämä voittamaan, harmitaa vain lähinnä kun lomallakin on saanut sairastaa. Nyt palataan kuitenkin viime viikonloppuun.
Yökyläily mitä mahtavia muistoja nuoruudesta. En ole itse hetkeen yökyläillyt ne ajat on hieman takana. Nyt kuitenkin pikkuveljeni ovat siinä iässä, että yökylä vieraita on harvase päivä. Nuorempana oli mahtavaa kun ei tarvinut olla yksin tai äidin ja isin kanssa, kun sai kaverin yökylään. Sai valvoa myöhään tai no sai ja sai... ainakin valvoin. Katsottiin kauhuleffoja  ja syötiin kaikkea hyvää. Voi niitä aikoja, 7 luokan kesällä muistan etten ollut melkein yötäkään yksin vaan sen hetkinen pars kaverini oli aina meillä tai mä niilllä. Ne ajat olivat kyllä hyviä ja niistä on paljon muistoja.  


Ei olis uskonu et noista hamppareista tuli niin hyviä :)
Olen lievästi ylpeä itsestäni/meistä.
Pikkuveljet oli kuitenkin luonamme "yökylässä" viime viikonloppuna ja vielä ensimmäistä kertaa sen jälkeen kun olen muuttanut pois kotoa. Meillä oli todella hauskaa ja teimme porukalla alusta loppuun hampparit itse. Niistä tuli niin hyviä, sämpylät ja kaikki oli niin hyviä. Tein ensimmäistä kertaa sämpylöitä ja niistä tuli täydellisiä. Paistoimme kylkeen ranskalaisia ja söimme mahat täyteen.  Käytiin myös ostamassa vähäsen irtareita Filmtown:ista, niithän tuli sitten aika paljon. No ainakin syötävää riitti kaikille. Vuokrasimme myös samalla Putapilviä ja Lihapullakuuroja 2, oli kyllä hauska leffa. Pelailimme vielä yhtä lautapeliä, mutta lopultahan sitten sängyt kutsuivat. Olin varautunut et veljet herää aamulla aikaisin, mutta toinen veljeni porskutteli unia 11 asti. Kokkailtiin siinä sitten aamupalaa ja pelailtiin lautapeliä, nautittiin meidän parvekkeella lue tarassilla kauniista ilmasta ja pojat pelailivat pallolla. Istutettiin kukkia, sekä rairuhot. Iltapäivästä syötiin vielä hamppareita ja lopulta vietiin veljet kotiin. Kaikin puolin mukavaa aikaa veljien kanssa.
Siinä terassi komeudessaan, vielä hieman kesken.
Hyvä siitä tulee.
Lauantai jatkuikin sitten kohti työkaverin tupareita, kiitos niiden järjestämisestä oli mukavaa. Lähdin kuitenkin sitten vielä katsomaan Kaija Koota sirkukseen ystävien kanssa ja siitä sitten ajoissa kotio. 
Tällä hetkellä nautin blogin kirjoittamisesta "terassilla" ja samalla auringosta. On niin kuuma että on pakko oltava topilla, koska muuten tässä paahtuu.. Pontso haluaisi koko ajan tänne ulos, koska viihtyy täällä niin hyvin. Istuu jatkuvasti tuossa oven edessä ja haluaa pihalle. 

Mukavia vapaapäiviä!
Marika<3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti