sunnuntai 6. huhtikuuta 2014

Urheilulaji vailla vertaa

Ajattelin palata viime viikon sunnuntaihin täällä blogissa. Viime viikon sunnuntaina olimme Hämeenlinnan jäähallissa serkkuni kanssa. Pyysin serkkuani mukaan katsomaan luistelunäytöstä Aladdin, jonka Hämeenlinnan Taitoluistelijat esittivät. Serkkuni taisi jopa hieman innostua luistelusta ja oli aivan ihmeissään kuinka ne pyörivät piruetteja, sekä hyppivät hyppyjä. Kerroin myös hänelle kuinka mummu on mulle aikoinaan tehnyt näytökseen panda puvun, kun pääsimme mummulaan oli panda puku haettava vintiltä. Sen jälkeen se onkin varmaan ollut aika tärkeä juttu. Itsehän varmaan olin ihan yhtä innoissani näytöstä katsomassa, kuin serkkunikin. Kyllä sitä välillä vain niin paljon kaipaa jäälle. Olen siis harrastanut luistelua, sekä yksin että ryhmässä. 
Serkku tytön kanssa jäähallissa<3
Eilen sitten tsiikailinkin kakkoselta uusintaa lyhythjelmista Muodostelmaluistelun MM kilpailuista. Olihan se taas upeaa katseltavaa Suomen osalta. Suomalaisia olivat edsutamassa joukkueet Marigold iceunity, sekä Rockettes. Illalla jännitin vielä vapaa ohjelmia ja olin niin innoissani joukkueiden ohjelmista. On se vaan niin upean näköinen laji. Loppujen lopuksihan Suomi sai kaksikin mitallia. Marigold iceunity voitti MM kultaa, sekä Rockettes sijoittui kolmanneksi. Toiseksi sijoittui Canadan 1 joukkue. Upea saavutus siis taas kerran Suomelle muodostelmaluistelussa. 
Kuva otettu täältä
Tänään sitten suuntasimmekin vuorostaan Riihimäen jäähalliin. Siellä tarkalleen ottaen Riihimäen Jäätaitureiden kevätnäytökseen. Kultsin serkku luistelee siellä muodostelmajoukkueessa. Seura koostuukin pelkästään muodostelmajoukkueista ja näin ollen oli kiva seurata, sekä tukea näytöstä. Näytöksessä teemana oli Risto Räppääjä ja lavasteet olivat upeat. Oli hienoa huomata kuinka nuori joukkue, jossa serkku luistelee oli kehittynyt. Kävimme katsomassa silloin talvella joukkueen kisoja ja edistys oli mielestäni suuri tähän päivään. Tälläsisissä näytöksissä pitäisi käydä enemmän ja tukea seuroja, mutta aina ei vaan saa aikaiseksi. Kannattaa kurkata Heinosen Timon blogista lisää kuvia hienosta esityksestä täältä. Tämä ja viime viikonloppu siis koostui aikas paljon luistelusta joka on tietysti suosikki lajini. Itsekin harrastukseen riittäisi vielä intoa, mutta Riihimäellä on tosiaan lähin joukkue. Kalliiksihan se kulkeminen sinne tulisi, jäämaksujen lisäksi. Voisi myös olla ettei aika siihen kuitenkaan riitäisi, mutta jos Hämeenlinnassa vielä joukkue olisi..... No se on jossittelua, mutta silloin olisin kyllä ehdottomasti mukana. Lajista on jäänyt upeat muistot ja kyllä sitä luistelua edelleen vaan kaipaa. Moni asia on varmaan unohtunut, mutta kyllä se vielä harjoituksen kautta lähtisi sujumaan. 
Mukavaa sunnuntai iltaa!
Marika<3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti