torstai 10. huhtikuuta 2014

Tehokkaasti treeniä keskivartaloon

Tällä kertaa hieman erilaista tekstiä, jos vaikka aina välillä tänne treenistä kirjoittelisi, koska se on ollut viime aikoina isossa osassa elämää ja olen saanut lisä puhtia liikuntaan. Ruoka on muuttunut myös hieman terveellisempää, mutta annan itseni kuotenkin herkutella. En pysty kieltämään mitään, koska sitten vain söisin sitä "kiellettyä" enemmän. Olen kuitenkin pysynyt hieman terveellisemmällä raiteella ja hyvä näin. Lähdin tosiaan maanantaina tuntia aikaisemmin tuolitanssiin CXWORK tunnille. En ole koviksikaan käynyt juuri muilla tunneilla kuin Body Balancessa, sekä Body Pumpissa. Tämä tunti oli siis täysin uusi minulle ja lähdin innolla koittamaan millaista on luvassa. Tunti osoittautui todella tehokkaaksi ja seuraavana aamuna saikin tuntea, että keskivartalo on tehnyt jotakin todella tehokkaasti. Muutenkin tunti koostui tehokkaasti monia lihasryhmiä aktivoivista liikkeistä. Tehokas pakkaus mukavaa liikuntaa siis tarjolla. 
Käyn tunneilla My Flow:ssa jossa ohjaajat ovat todella mukavia, sekä tsemppaavia. Käyn My Flow:lla myös tuolitanssissa, jota suosittelen kaikille naisille itsetunnon kohottamiseen, sekä kehonhallintaan. En ole kovin tanssillinen, mutta tuolla pysyn mukana ja nautin siitä. Olen käynyt tuolitanssissa nyt yli vuoden, enkä enään siitä harrastuksesta luopuisi. Uskallan myös paljastaa, että esiinnymme myös näillä näkymin Nice Run:issa Hämeenlinnassa 3.6.2014. Olen aivan täpinöissäni tuosta, koska tanssi on aikas henkilökohtaista ja isolle yleisölle esiintyminen vaatii muutaman tsemppauksen itselleen.

CXWORK lupaa mahtavan sixpacin, sekä vahvuutta keskivartaloon. Tunti koostuu eri osa-alueista. Ensin lämmitellään mukavan biisin tahtiin, sen jälkeen tehdään mm. treeniä vatsalle, selälle, käsille, pakaroita ja reisiä unohtamatta. Vatsat joutuvat kyllä kovaan koitokseen ja ovat melkeinpä sanoisinko pääosassa tunnilla. Tunti muokkaa myös hyvin syviä lihaksia, sekä antaa muutenkin täyden paketin vain puolessa tunnissa. Tunti sopii aloittelijoille, sekä huippukuntoisille, tietenkin oman kunnon mukaan mennään. Tunnilla pääsee mielestäni myös hyvin haastamaan itseään. Tunnilla käytetään mattoa, kahvallista kuminauhaa (en muista oikeaa nimitystä), sekä halutessaan kyykätessä levypainoa. Olin todella yllättynyt kuinka tehokasta treeniä saa puolessa tunnissa. Nyt ei ole enään syytä olla liikkumatta sen takia ettei ole aikaa. Aijon ehdottomasti jatkossakin käydä CXWORK:issä ennen tanssia ja saada vahvuutta keskivartaloon. Hintaa tunnilla ei ole kuin 4€:a, sekä 10-kortilla se vie puolet yhdestä leimasta. Suosittelen kaikkia kokeilemaan, saatatte ylättyä. 
CXWORK video linakattuna myös tässä:
Mukavia treeni hetkiä!
Marika :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti