torstai 15. toukokuuta 2014

Kohti kesäkuntoa

Nyt on taas liikunnan iloa seuraavaksi kuukaudeksi. Osallistuin meinaan My Flown:n Rasvanpoltto & keskivartalo kurssille. Kurssi sisältää 10h erilaisia ryhmäliikuntatunteja, keskittyen rasvanpolttoon ja keskivartaloon. Kävin tutustumassa tuntiin ilmaiseksi My Flow:n kevät tapahtumassa ja kurssi vaikutti todella hyvältä. Kurssi sopii esittelyn mukaan niin alkajalle, kuin kuntoilijallekin. Kurssinhintakin oli minusta kohtuullinen 60€:a. 
Tässä tunteja joita kurssilla tulee mm. olemaan: Rasvanpolttokiinteytys, Hikeä ja keskivartaloa, HikiPump, Sykettä ja keskivartaloa, Ulkotreeniä, selkä&vatsa&rasvanpoltto, Hikeä+cx-keskivartalo, BodyBalance.
Kyllä tuossa siis kuntoilua riittää taas kolmelle viikolle salilla käynnin lisäksi. Tunnit sijoittuvat 2-3 kertaa viikossa arkipäiville, sekä viikonlopuille. Eikä tuossa vielä kaikki. Ilmoittauduin tuolitanssi kurssille jälleen kerran. Tällä kertaa kurssilla kerrataan vanhoja sarjoja ja nautitaan tanssista ”rajoja rikkoen”. Kurssilla on myös todella hauskaa, sekä mukava porukka. Näillä lähdetään siis kohti kesää ja kesäkuntoa. My Flow:n sivuilta löytyy lisää tietoa. 

Marika <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti