torstai 20. maaliskuuta 2014

Uutta lookkia, sekä yökerho elämää Hämeenlinnaan

Viime kerrasta on taas aikaa. Mitään ihmeempiä ei ole tapahtunut, joka päivä vaan herääminen tuntuu entistä vaikeammalta, osa syy blogi hiljaisuuteen taitaa olla siinä. Viime viikonloppuna kuitenkin vietimme työkaverini synttäreitä ja meillä oli TODELLA hauskaa. Aliasta, höpötystä, sings star:ia, sekä kaikkea muuta asiaan kuuluvaa. Kävimme katsastamassa myös Hämeenlinnan uuden UP  Clubin, joka oli mielestäni jotakin sellaista mitä Hämeenlinnaan tarvittiin. Ainut ongelma UP:issa oli hinnat, mutta pysyttelivät vielä siedettävän rajoissa. Sisään UP:iin maksoi 7€ + 2,50€, joka sinäänsä on halvempi kuin Hämeenlinnan muut Clubit, Alea lukuunottamatta. Up oli sopivan kokoinen, vaikka clubi ei olisi täynnä niin tila ei ole tyhjä. Tila oli myös suunniteltu yhtä asiaa lukuunottamatta hyvin. Se ainut asia oli sisääntulo aulan avaruus yläkerrassa, siihen voisi kaivata hieman lisää tuoleja. Muuten mielestäni palvelu oli hyvää ja moni ikäinen asiakaskunta teki siitä kiinnostavan. Muusikkina soi kuumimmat listahitit, sekä tietenkin mahdolliset toiveet. Suosittelen kaikkia siis tutustumaan uuteen clubiin, omasta mielestäni ainakin tämän hetken paras yökerho Hämeenlinnassa, vaikka ei AleBaarikaan huono ole. 
  Lauantai aamu alkoi hyvin, lukuunottamatta yön aikana maahan satanutta lunta. Juuri kun oli päässyt kevät fiilikseen ja ostanut kevät vaatteita, no olihan tää melkein arvattavissakin. (huomiseksi on onneksi luvattu vesisadetta ja viikonlopuksi keväistä säätä) Masennuin niin pahasti tuosta säästä ja väsymyskin hieman panoi, että vietin melkein koko päivän ohjelmia sohvalle katsoen. Illalla sitten sipsiä haettuamme ja leffan vuokrattuamme päätimme kuitenkin lähteä ystävällemme kylään. Samalla näimme hänen uuden oman ensimmäisen asunnon. Siitähän se ajatus sitten lähti ja myöhemmin olin ale baarissa selvinpäin. Ei siinä mitään, oli hauskaa ja kotonakin oltiin jo ajoissa. Leffa ja sipsit saivat siis odottaa sunnuntaihin. Sunnuntai aamu starttasi ajoissa tarkoituksena suunnistaa Ideaparkkiin. Ideaparkista tarttui muutama ostos mukaan jotka esittelen paremmassa valaistuksessa, koska tänään tuo valaistus ei ole kovin hyvä ollut. Illalla oli tarkoituksena ehtiä HPK:n peliin, mutta aikataulu meni tiukille. Lopulta löysimme itsemme kotoa tekemästä lihapullia, sekä nauttien leffasta sipsien kera. Katselimme leffan Gravity, ihan katsomisen arvoinen leffa. Ei kuitenkaan kovin kehuttava mielestäni, tykkään enemmän leffoissa joissa tapahtuu koko ajan. En siis ensimmäisenä tuota suosittele katsottavan, mutta silti katsomisen arvoinen. 
Tämä viikko onkin sitten mennyt hieman kiireen keskellä tai oikeastaan osittain myös laikotteluun. Maanantaina olin aivan poikki töiden jälkeen ja päätin vain lysähtää sohvalle koko päiväksi. Tiistaina sitten sainkin uudet kynnet tällä kertaa ihan Hämeenlinnassa eri kynsilaitajalla. Nämäkin ovat ihanat ja kuvaa niistä myös myöhemmin luvassa. Kynnet on tällä kertaa todella tyttömäiset ja keväiset. Tiistaina olikin tuolitanssin viimeinen kerta ja ensi viikolla alkaisikin uusi kurssi, mutta satun olemaan työmatkalla juuri silloin niin ei pääse menemään. Ilmoittauduin kuitenkin mukaan, koska harrastus on mahtava kuntosalin ohessa. Eilen sitten näinkin taas pitkästä aikaa ihanaa ystävääni salaatin merkeissä. Juttua riitti niin kuin aina, satuimme myös sitten menemään salille samaan aikaan. Minähän olen sellainen, että kuuntelen musiikkia omasta puhelimesta salilla. Napeissa huutaa musiikki enkä kuule mitään, mutta olihan se silti samaan aikaan kiva treenata. Huomenna onkin sitten tarkoituksena heittää isä ja avopuoliso lentokentälle kohti lämpimää, arvatkaapas olenko kateellinen? Viime perjantaina kuitenkin lookkini sai uuden ilmeen ja näin ollen myös nään paremmin. Elikkäs tuosta lauseesta on varmaan vaikea arvata mistä on kyse? Noo todellakin hommasin uudet silmälasit, minulla on ennenkin ollut mutta vain sellaiset joita voi koneella käyttää. Lähinäkö ongelman vuoksi on ollut vaikea löytää linssejä jolla näkisin myös äärettömästi kauas, koska kaukonäössäni ei ole vikaa. Hyvä uutinen on se että nyt sellaiset on löytyneet ja olleet ihan koko päiväisessä käytössä. Valitsin hieman isommat ja erilaiset mitä minulla on ollut, mutta itse ainakin olen tyytyväinen. Mitäs mieltä olette?
Siinä ne uudet lasit nyt on :)
Nyt kuitenkin on startattava salille, jotta kotiinkin vielä pääsee. 
Viikonloppuna luvassa tyttöjen iltaa leffan tai viinipullon kera, sekä uutta väriä hiuksiin. Toisin sanoen tarkoitus olisi vielä hieman tummentaa ja lyhentää etutukka silmälaseille sopivaksi.
Mukavaa viikonlppua myös lukijoille!
Xoxo Mardy

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti